Dinç: Memuriyet sınırları içinde kalmadan toplumdaki her bir ferde ulaşmalıyız

Dinç: Memuriyet sınırları içinde kalmadan toplumdaki her bir ferde ulaşmalıyız

Dinç: Memuriyet sınırları içinde kalmadan toplumdaki her bir ferde ulaşmalıyız
GÜNDEM 19.12.2022 19:07:00 116 0

Bartın İl Müftülüğü ev sahipliğindeki "Merkez Taşra Buluşması"nda konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, "Memuriyet sınırları içinde kalmadan, her zaman olması gerektiğinden daha fazla gayret ve mesai harcayarak toplumdaki her bir ferde ulaşmalıyız." dedi.

Bartın İl Müftülüğü ev sahipliğinde din görevlilerine yönelik "Merkez Taşra Buluşması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, faaliyetlerin yerinde görülerek katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, konuşmacı olarak katıldı.

Bartın İl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşma Aşağı Yeni Camii İmam Hatibi Feridun Gök'ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Ömer Keskin'in açılış konuşmasıyla başladı.

bartın-merkez-taşra-buluşması-11

Ardından din görevlilerine hitap eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, "Din görevlilerimizin hizmette etkinliğini ve verimliliğini artırmak, din hizmetlerini ve yaygın din eğitimini yurt içinde ve yurt dışında toplumun tüm kesimlerine ulaştırmak, kurumsal kapasite ve yetkinliği geliştirmek amacıyla Merkez Taşra Buluşması programları düzenliyoruz. Hizmetteki verimliliğin arttırılması adına, toplumun her bir ferdine ulaşmada bizlere önemli görevler düşüyor, her birimiz yaptığımız bu ulvi görevin bilincinde olarak çok sıkı çalışarak Rabbimize ve üzerimizdeki ulvi göreve layık olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının son yıllarda yaptığı çalışmaları da aktaran Başkan Yardımcısı Dinç, "Üstlendiğimiz bu görevde görevimizi ifa ederken memuriyet sınırları içinde kalmadan, her zaman olması gerektiğinden daha fazla gayret ve mesai harcayarak toplumdaki her bir ferde ulaşmalıyız." dedi.

Ayrıca eskiye göre maddi manevi çok daha fazla imkanlara sahip olunduğunu belirten Başkan Yardımcısı Dinç, bu imkanlarında farkında olarak hizmet çeşitliliğinin arttırılması gerektiğini ifade etti.

bartın-merkez-taşra-buluşması-33

Programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Disiplin ve Değerlendirme Daire Başkanı Murat Akdoğan, Malzeme Yönetimi Satınalma Daire Başkanı Mehmet Aydın, ilçe müftüleri, şube müdürleri, vaizler, Kur’an kursu öğreticileri ve din görevlileri katıldı.

Öte yandan Müftülük binası ziyareti ve Bartın şehir merkezinde yapımı devam "Merkez Camii ve Külliyesi" inşaatını da gezen Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, yapılan çalışmalar ve cami inşaatında gelinen son durum hakkında İl Müftüsü Ömer Keskin'den bilgi aldı.

Kaynak : Diyanet Haber


İlginizi Çekebilir

Mardin Valisi Akkoyun, LGS Türkiye Birincisini tebrik etti

Sağlık çalışanları yeni Bakan'a seslendi... Sağlıkta acil önlemler alınmalı

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu

Ahmet Sevim’den Milli Takıma tebrik

Yılmaz: Enflasyonda düşüş başladı

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de