Fenerbahçe'den hakem açıklaması

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un ve kulübün, Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili kimseyle görüşmesi ve yönlendirmesi olmadığıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

Fenerbahçe
SPOR 27.04.2023 20:26:00 135 0

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün, TFF tarafından yapılan hakem atama duyurusunun ardından oluşan gündeme dair bu açıklamayı yapıyoruz. Dijital medyada koordineli olarak hareket eden Galatasaray muhabirleri ve isimsiz sosyal medya hesaplarınca oluşturulan Beşiktaş-Galatasaray maçını yönetecek hakem Ali Şansalan'ı Başkanımız Ali Koç'un talep ettiği gündemi, bir kulübün yönetim kuruluyla bağlantılı olarak futbol gündemini ne kadar manipülatif bir noktaya getirebileceğinin fotoğrafı olmuştur. Başkanımız Ali Koç'un ve kulübümüzün iki takımın maçı ile ilgili hiçbir yorumu, görüşü, kimseyle görüşmesi, yönlendirmesi tabi ki olmamıştır! Fenerbahçe'nin hakemlere dair tek gündemi: Adana Demirspor, Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Başakşehir ve son olarak İstanbulspor maçlarında takımımızın hakemler ve VAR eliyle yarıştan kopartılmaya çalışılması, bu konuda kimlerin etkisinin ve yönlendirmesinin olduğu, bu konunun sorumlularının vereceği hesaptır! Adı geçen hakem ile ilgili değişmeyecek tek yorumumuzu 17 Ekim 2021 tarihinde takımımızı şampiyonluk yarışından koparmak adına ortaya koyduğu maç yönetiminden sonra yapmış ve bu konuyu kapatmıştık. Bu konuda manipülasyon yapan, Fenerbahçe üzerinden oluşturdukları gündemle derbi maçta kendisine fayda sağlamaya çalışanların dikkate alınmamasını kamuoyundan rica ediyoruz" ifadeleri yer aldı.


Anahtar Kelimeler: Fenerbahçe' hakem açıklaması

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçeli Ryan Kent, Ada’ya dönüyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 12+1 kişilik kadrosu açıklandı

Adıyamanlı sporcular ve antrenör milli takıma seçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadromuz, Dünya ve Avrupa rövanşına hazır

Milli futbolcuları soyunma odasında ziyaret etti

Montella: Önümüze yeni hedefler koyacağız... Pişmanlık duymuyorum

Çalhanoğlu: Bu turnuva bizi öne taşıyacaktır

EURO 2024'e veda ettik!

Yeni sezonda Adıyaman FK ve Atatürk Stadyumu’nun durumu ne olacak

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda