Galatasaray'da kiralıklar geri dönüyor

Galatasaray

Galatasaray'ın kiralık oyuncularının sezonun tamamlanmasıyla kulübe döneceği öne sürüldü.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde birçok futbolcusunu kiralık olarak gönderen Galatasaray, sezonun tamamlanmasının ardından bu oyuncuları yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

ZANİOLO GALATASARAY'A DÖNÜYOR

TRT Spor'un haberine göre; İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. Ancak belirli sayıda maça ilk 11'de başlaması gereken Zaniolo, bu şartı yerine getiremediği için bonservisi alınmadı. 24 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray'ın yaz kampında yer alması planlanıyor. Yönetim, Zaniolo için gelecek teklifleri değerlendirmeye açık.

YUNUS AKGÜN KADRODA KALABİLİR

Yunus Akgün de şarta bağlı opsiyonla Leicester City'ye kiralanmıştı. Bonservisinin alınması için 25 maça çıkması gereken Yunus, İngiliz ekibinin formasını 23 karşılaşmada giydi. Teknik direktör Okan Buruk, genç oyuncuyu yeni sezonda kadroda tutmak istiyor.

EMİN BAYRAM'DAN BAŞARILI SEZON

Sezon başında 1 yıllığına Westerlo'ya giden Emin Bayram, Belçika ekibiyle 24 maçta görev aldı ve 22 karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Başarılı performans sergileyen genç oyuncunun, yeni sezonda Galatasaray'ın stoper rotasyonunda yer alması bekleniyor.

DUBOİS GALATASARAY'A GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'ın kiralık olarak gönderdiği bir diğer oyuncu olan Leo Dubois, RAMS Başakşehir'de sezonu tamamladı. Fransız futbolcunun yokluğunda sarı kırmızılı ekip o bölgede eksiklik yaşadı. Teknik heyet, Dubois'nın sezon öncesi çalışmalarında yer almasını istiyor.

 

KAYNAK TÜRKGÜN