Gaziantep'te 'Cup Tenis' finalistleri kupalarına kavuştu

Gaziantep'te 'Cup Tenis' finalistleri kupalarına kavuştu

Gaziantep
SPOR 30.10.2022 18:47:00 172 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Gaziantep Cup Tenis Turnuvası, final müsabakası ve ödül töreniyle son buldu.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te ilk kez uluslararası çapta düzenlenen Tenis Turnuvası’nda Fransız Corentin Denolly ile Romen Nicholas David İonel arasında oynanan final müsabakasını seyircilerle izledi.

Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi’nde organize edilen turnuvada, rakibini 6-2’lik setlerle 2-0 yenen Romen tenisçi İonel ile ikinci sıraya yerleşen Fransız Denolly, ödül töreninde kupalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’tan aldı.

29 Ekim’de final maçı oynanan Çift Erkekler kategorisinde Sarp Ağabigün ve Mert Özdemir ile karşı karşıya gelen Corentin Denolly ve Damain Wenger ise 6-3 ve 6-2’lik setlerle rakiplerini 2-0 yenerek birincilik kürsüsüne yerleşti.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in bir spor şehri olma noktasına doğru gittiğini belirtti.

"Gaziantep’teki tenisçilerin adından sıkça söz ettiren yetenekli tenisçiler gibi bir kariyere sahip olmasına değin, bayrağımızı bütün dünyaya gösterene kadar hiç durmadan çalışacağız" diyen Başkan Şahin, "Tenisin bir akıl oyunu, bir disiplin olduğunu bugün oynanan final müsabakasıyla bir kez daha gördük. Tek başına yetenek yetmiyor, bu sporda tam bir akıl oyunu var. Tenisin dili yaşamın dilidir. Eğer teniste başarılıysanız hayatta da başarılısınızdır. Tenisçi demek centilmen sporcu demektir" diye konuştu.


Haber Kaynak : igf

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadromuz, Dünya ve Avrupa rövanşına hazır

Milli futbolcuları soyunma odasında ziyaret etti

Montella: Önümüze yeni hedefler koyacağız... Pişmanlık duymuyorum

Çalhanoğlu: Bu turnuva bizi öne taşıyacaktır

EURO 2024'e veda ettik!

Yeni sezonda Adıyaman FK ve Atatürk Stadyumu’nun durumu ne olacak

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül