'Gazze İçin Uyumuyoruz' coşkulu kalabalığın katılımıyla devam ediyor

SAKARYA (PHA) - Hasan GÜLER - Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, Akyazı Kaymakamlığı ve ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları katılımıyla 'Gazze İçin Uyumuyoruz' temalı etkinlik kalabalığın katılımıyla devam ediyor.

GÜNDEM 26.05.2024 17:00:22 90 0

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) önünde coşkulu katılımla devam eden tepkiye Türk Kızılay Akyazı Şubesi tarafından kan bağışı ve ikram aracı ile birlikte katılım sağladı.
Etkinlik boyunca Türk Kızılay Sakarya İl Başkanı Cevdet Koç'da destek olmak için etkinlik alanında bulundu. Başkan Koç, kan bağışı kampanyasının önemine dikkat çekerek, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.
Kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür eden Koç, kan bağışı, birçok insanın hayatını kurtarabilecek bir adım olduğunu ve etkinlikte bu konuda farkındalık yaratmak için büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi.
Zulmü engellemek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını belirten Türk Kızılay Akyazı Şube Başkanı Mustafa Birincioğlu,"Yeryüzündeki masumları savunmaya ve zulmü engellemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler, hem mağdur ve mazlumların sesi olmamızı sağlıyor hem de toplumsal bilincin artmasına katkı sunuyor."
Etkinlik kapsamında, Gazze'deki duruma dikkat çekmek için düzenlenen konuşmalar, belgesel gösterimleri, söyleyişler ve çeşitli atölye çalışmaları ile katılımcılar bilgilendirildi. Gece boyunca devam eden etkinlikte, katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve dayanışma mesajları iletildi.
 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Haliç Köprüsü metrobüs yolu yenileniyor

TBMM'nin haftalık gündemi yine yoğun

Türkiye, KKTC'ye gümrükte kullanılmak üzere mobil X-Ray cihazı hibe

Ticaret Bakanlığı açıkladı... O düzenleme uygulamada

Mersin'de eğlenceye mola yok

Valilik, 'Yoruma dayalı spekülatif haber' diyerek uyardı

Mahir Ünal'dan Elbistan'da toplu sünnet organizasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 30 Haziran mesajı

Komandolardan dayanıklılık bayrak koşusu

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Başkan Alemdar, Sakarya için kampta görüşmeler yapacak

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz!

Bursa Yenişehir'e Tarım OSB için girişimler sürüyor

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

İstanbul ETO uyardı: Elektrik yangınları ansızın gelir