GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GCC'den eğitime anlamlı destek

GAZİANTEP (PHA) - Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Uğur Okulları arasında indirim protokolü imzalandı.

GCC
GÜNDEM 31.07.2024 17:20:30 99 0

 Protokol kapsamında Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin çocuklarına Uğur Okulları yüzde 40 indirim uygulayacak. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti yaptığı başarılı çalışmalar ile üyeleri ve ailelerinin yaşamlarına katkı sunmaya devam ediyor. Daha önce birçok alanda yaptığı protokol ile üyelerine ayrıcalıklar tanınmasının önünü açan GGC, bu kez Uğur Okulları ile eğitim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile GGC üyelerinin birinci derece yakınları Uğur Okulları'na yüzde 40 indirimle kayıt yapabilecek.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen protokol törenine Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Uğur Okulları Uğur Okulları Ortaokul Müdürü İbrahim Çelimli, Uğur Okulları Kurumsal Müdürü Emine Özdemir, Uğur Okulları Kurumsal İletişim Sorumlusu Tuğba Çelik, GGC yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler katıldı.
Törende konuşan GGC Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, eğitimi çok önemsediklerini dile getirdi. GGC olarak sürekli olarak meslek içi eğitim programları düzenleyerek üyelerine katkı sunduklarına ve eğitimin hayat boyu devam ettiğine dikkat çeken Kırmızıtaş, "Cemiyet olarak her zaman eğitimi önemseyen ve destekleyen anlayışa sahibiz. Bu kapsamda birçok kez üyelerimize yönelik meslek içi eğitimler düzenledik. Şimdi de üyelerimizin çocukları ve birinci derece yakınlarının eğitim hayatlarına dokunabilmek adına protokol imzalıyoruz. Protokol ile üyelerimizin çocukları, Uğur Okullarından yüzde 40 indirimli yararlanabilecek. GGC olarak daha önce farklı alanlarda farklı kurumlar ile benzer protokoller imzalayarak, üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak ayrıcalıklara aracılık etmiştik. Şimdi de eğitim alanında protokol imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Uğur Okulları Ortaokul Müdürü İbrahim Çelimli de 1969 yılında kurulmuş köklü bir mesleki kuruluş olan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile protokol imzaladıkları için heyecanlı olduklarını kaydetti. Uğur Okulları'nın 1968 yılından bu yana global vizyonu ile öğrencilerine başarı odaklı eğitim yaklaşımı sunduğunu anlatan Çelimli, "2018 yılından bugüne Gaziantep Uğur Okulları kampüsü, konusunda uzman öğretmenleri ile okul öncesinden lise son sınıfa kadar Türkiye'nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır. Okul öncesinden itibaren iletişim odaklı İngilizce eğitimi, bilgi iletişim teknolojileri dersleri, sınava hazırlık merkezi, kariyer planlaması, deneme sınavları, online sınava hazırlık eğitim platformu ile öğrencilerin akademik başarısını destekler. Akademik gelişimin yanı sıra; sosyokültürel, psikolojik ve kişisel gelişimi destekleyen insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, lise ve üniversitelere hazırlıkta çağımıza uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı tüm hızıyla devam ettirmektedir. Şimdi de Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız bu indirim protokolü ile halkın gözü, kulağı ve sesi olan gazetecilerin yakınlarına eğitim hizmeti verecek olmanın heyecanı içerisindeyiz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından gazetecilerin birinci derece yakınlarına yönelik yüzde 40 indirim protokolü GGC Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş ve Uğur Okulları Ortaokul Müdürü İbrahim Çelimli tarafından imzalandı.

Kaynak : PHA


Anahtar Kelimeler: gcc'den eğitime anlamlı destek

İlginizi Çekebilir

“KAHRAMANLAR SAHADA, KALBİMİZ ONLARLA” SPOR ETKİNLİKLERİ

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan “19 Eylül Gaziler Günü” Mesajı

ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’UN “19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ” MESAJI

Adıyaman Fen Lisesinde Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.

Büyükçekmece'de site güvenlik görevlisine bıçaklı saldırı!

Müftülükten vatandaşlara 'Geçerken' hediye

Bakan Güler Bayburt'ta temaslarda

Fenerbahçe heyeti Külliye'de

Makarna fabrikasındaki patlama neden oldu? Un patlamaları büyük çaplı patlamaya neden olabiliyor!

Memurlar eşitsizliğin son bulmasını istiyor... Memurlar, 5434 sayılı kanuna tabi olmalı!

Aile ve Gençlik Fonu için başvurulara Osmaniye de eklendi

Ormanya’da üretilen Kızıl Geyikler doğaya salınacak

Samsun-Kırıkkale hızlı tren hattına start 2025'te

MEB'den ilkokullar için biçimlendirici etkinlikler

İstanbul Kadıköy'e Büyükşehir'den bir öğrenci yurdu daha