Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde
YAŞAM 15.11.2024 14:23:24 45 0

İstanbul'da Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinin hazırladığı yeni tarifler, Starbucks'ın raflarına taşınacak.

İSTANBUL (İGFA) - Starbucks, Özyeğin Üniversitesi iş birliğine gitti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinden Zeynep Demirel’in Kardan Adam Profiterol; Beşir Çalışkan, Şimal Soysal ve Ecesu Soyaslan’ın ise Yeni Yıl Tartı tariflerini menüsüne ekledi. Starbucks 3 yıldır sürdürdüğü bu iş birliği ile gençlerin yaratıcılığını ve yeteneklerini ön plana çıkarmalarına destek oldu.

Genç şeflerin özgün lezzetlerini misafirleriyle buluşturan marka, gençlerin sınırsız hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için de alan açan firma, bu iş birliğiyle sadece gastronomi alanında değil, gençlere ilham veren bir kuruluş oldu.


İlginizi Çekebilir

Turizm ve yatırımların geleceği İstanbul'da tartışılacak

Gaziantep'te obezite kampı ile sağlıklı yaşam

İstanbul'da Barış Mahallesi pazar alanına kavuştu

Ankara Çankaya'daki tarihi okulun arşivi kitaplaştırıldı

Minik eller 'umut dolu yarınlar'ı resmedecek

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Kış lastiğine geçiş için kar yağışını beklemeyin!

Tağşişli ürünler Türkiye’nin sirke ihracatı potansiyelini aşağı çekiyor!

PTT'den 'Yüreğimde Filistin' pulu tedavülde

Bursa Yenişehir'de çiftçiler kooperatif çatısı altında toplandılar

'Yeşil Kent Direnci Projesi' ortakları Uzunköprü’den planladı

İstanbul İtfaiyesi olası yangınlara karşı bu kez mutfaktan uyardı!

Malatya sofrası yoğun ilgi görüyor

Z kuşağı iş dinamiklerini yeniden belirliyor

PTT'den 'Yüreğimde Filistin' konulu anma pulu