Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde
YAŞAM 15.11.2024 14:23:24 299 0

İstanbul'da Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinin hazırladığı yeni tarifler, Starbucks'ın raflarına taşınacak.

İSTANBUL (İGFA) - Starbucks, Özyeğin Üniversitesi iş birliğine gitti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinden Zeynep Demirel’in Kardan Adam Profiterol; Beşir Çalışkan, Şimal Soysal ve Ecesu Soyaslan’ın ise Yeni Yıl Tartı tariflerini menüsüne ekledi. Starbucks 3 yıldır sürdürdüğü bu iş birliği ile gençlerin yaratıcılığını ve yeteneklerini ön plana çıkarmalarına destek oldu.

Genç şeflerin özgün lezzetlerini misafirleriyle buluşturan marka, gençlerin sınırsız hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için de alan açan firma, bu iş birliğiyle sadece gastronomi alanında değil, gençlere ilham veren bir kuruluş oldu.

Haber Kaynak : igf

İlginizi Çekebilir

Konya'da Marangozlar Köprülü Kavşağı’nda son aşamaya gelindi

"Gonca'nın Efeleri"ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Bursa'daki konserde Belediye Başkanı parmak ısırttı

Enez'de yarışmanın birincisi oldu... İlk kez yaptığı çorba birincilik kazandırdı

Ankara Keçiören'de "Söz Sizde" buluşmaları sürüyor

Mardin Yeşilli'de sonbahar büyüsü (Özel Haber)

Cumhuriyet tarihinin müzikli panoraması İstanbul Müzik Fuarı'nda

Antalya’da su baskınlarına karşı hazırlıklar artırıldı

Bursa İnegöl'de UÜ Yerleşkesi yerinde dönüşecek

Engelsiz Türkiye için tarihi adım... Bakanlık ve Beyazay ortak komisyon kurdu

İzmir Kooperatifçilik Buluşmaları 19 Aralık’ta

Sivas Belediyesi’nden engelleri kaldıran hizmetler

Muğla'da temizlik seferberliği Ula Göleti’nden başladı

Konya'ya gelenler 'Gazze' mesajıyla karşılanıyor

Kayseri Büyükşehir'den engelliler için seferberlik