Hakkari’de Çocuklara Çevre Bilinci Aşılanıyor: Belediyeden Eğitim Programı

Hakkari’de Çocuklara Çevre Bilinci Aşılanıyor: Belediyeden Eğitim Programı

Hakkari Belediyesi, okullarda düzenlediği eğitim programlarıyla çocuklara çevre bilinci ve sağlıklı yaşam konularında bilgi veriyor.

HAKKARİ (UHA) -

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, geleceğin mimarı olan çocuklara çevre bilinci, çevreye duyarlılık ve sağlıklı yaşamı öğretmek amacıyla okullarda eğitim programları düzenliyor.

Şehit Selahattin İlköğretim Okulu ile Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen eğitim programında öğrencilere çevrenin korunması, çöp atılmaması ve suyun tasarruflu kullanılması konularında slayt gösterimi eşliğinde bilgilendirme yapıldı.

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “İlimizde çevre bilincinin gelişmesi adına temel eğitim sınıflarından başlayarak yoğunlaştırılmış eğitimlere başladık. Eğitim sırasında farkındalık oluşturmak amacıyla küçük öğrencilerimize ikaz yelekleri ve şapkalar dağıttık.” şeklinde açıklamada bulundu.

Eğitim programına katılan öğretmenler ve öğrenciler, çevrenin korunmasına yönelik bu önemli eğitim semineri için Hakkari Belediyesi’ne teşekkür etti.

Haber: NECMİ ERTUŞ