HEDEFİ TUTTURAN MADALYAYI KAPTI

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonunda başlayan ve iki gün süren "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. ayak müsabakalarında derece elde ederek madalyalarını alan sporcular büyük bir mutluluk yaşadı.

HEDEFİ TUTTURAN MADALYAYI KAPTI
SPOR 20.12.2021 19:59:00 109 0

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonunda başlayan ve iki gün süren "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. ayak müsabakalarında derece elde ederek madalyalarını alan sporcular büyük bir mutluluk yaşadı.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan ve  18-19 Aralık tarihleri arasında Cumhuriyet Spor Salonunda yapılan "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. ayak müsabakaları sona erdi.
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakalara Şanlıurfa, Batman, Adana, Antalya, Konya, Gaziantep, Adıyaman ve Osmaniye illerinden 271 sporcu katıldı.
Adıyaman'da iki gün süren müsabakalar sonrasında Dart Şampiyonlarının belli olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Türkiye’nin birçok ilinden gelen bay ve bayan dart ustalarını Adıyaman’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu büyük organizasyonlar ve müsabakalarda farklı illerden gelen yüzlerce sporcu madalya için mücadele ederken sadece spor organizasyonu yapmıyoruz. Aynı zamanda ilimizin tanıtımına katkı sağlayarak spor turizmi açısından da büyük bir potansiyeli değerlendirmiş oluyoruz.
İl Müdürü Fikret Keleş: ”İlimizde gerçekleştirdiğimiz büyük spor organizasyonları ile yüzlerce sporcuyu misafir ediyoruz. Gençlerimiz hem madalya için yarışıyor hem de kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ediyorlar. Ben yarışmalara katılan ve 8 farklı ilden gelen 271 sporcularımıza teşekkür ediyor, derece yaparak madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum ”dedi.


Anahtar Kelimeler: HEDEFİ TUTTURAN MADALYAYI KAPTI

İlginizi Çekebilir

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye-Çekya maçı sonrası ortalık karışmıştı... Chory'den olay sözler: Onları zehirlemek istedim

Euro 2024 | Çekya 1-2 Türkiye

Ankara Offroada hazır

Osmangazili judoculardan 9 madalya

Beylikdüzü Air Power Athletics sporunun tarihine geçti

A Milli Takım, Çekya ile 12. kez buluşuyor

 Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar’dan gösteri maçı