HEDEFİ TUTTURAN MADALYAYI KAPTI

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonunda başlayan ve iki gün süren "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. ayak müsabakalarında derece elde ederek madalyalarını alan sporcular büyük bir mutluluk yaşadı.

HEDEFİ TUTTURAN MADALYAYI KAPTI
SPOR 20.12.2021 19:59:00 139 0

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonunda başlayan ve iki gün süren "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. ayak müsabakalarında derece elde ederek madalyalarını alan sporcular büyük bir mutluluk yaşadı.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan ve  18-19 Aralık tarihleri arasında Cumhuriyet Spor Salonunda yapılan "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. ayak müsabakaları sona erdi.
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakalara Şanlıurfa, Batman, Adana, Antalya, Konya, Gaziantep, Adıyaman ve Osmaniye illerinden 271 sporcu katıldı.
Adıyaman'da iki gün süren müsabakalar sonrasında Dart Şampiyonlarının belli olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Türkiye’nin birçok ilinden gelen bay ve bayan dart ustalarını Adıyaman’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu büyük organizasyonlar ve müsabakalarda farklı illerden gelen yüzlerce sporcu madalya için mücadele ederken sadece spor organizasyonu yapmıyoruz. Aynı zamanda ilimizin tanıtımına katkı sağlayarak spor turizmi açısından da büyük bir potansiyeli değerlendirmiş oluyoruz.
İl Müdürü Fikret Keleş: ”İlimizde gerçekleştirdiğimiz büyük spor organizasyonları ile yüzlerce sporcuyu misafir ediyoruz. Gençlerimiz hem madalya için yarışıyor hem de kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ediyorlar. Ben yarışmalara katılan ve 8 farklı ilden gelen 271 sporcularımıza teşekkür ediyor, derece yaparak madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum ”dedi.


Anahtar Kelimeler: HEDEFİ TUTTURAN MADALYAYI KAPTI

İlginizi Çekebilir

ATICILIK NEMRUT KUPASI ŞAMPİYONLARI KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu

Saint Maximin siftah yaptı

Trabzonspor - Beşiktaş derbisinde kazanan çıkmadı

İlhan Palut: “Galatasaray Karşısında İstediğimiz Oyun Planını Uygulamakta Zorlandık

Galatasaray’dan Rizespor’a Gol Yağmuru : 5-0’lık Zafer

Tour of İstanbul'un şampiyonu belli oldu

Şeref Aldanmaz: Şimdi eleştiri zamanı değil birlik zamanı

Transfer şampiyonu Fenerbahçe!

Çayırova potada lige galibiyetle başladı

Salomon Cappadocia Ultra Trail’de global büyüme

Çaykur Rizespor, Rachid Ghezzal’ı Kadrosuna Kattı

Galatasaray 2 eksikle Rizespor'u ağırlıyor!

Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir’de