BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Hâl Pazarı esnafı asfalt yola kavuştu

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Hâl Pazarı’nda devam eden asfalt yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve esnafla bir araya geldi.

Hâl Pazarı esnafı asfalt yola kavuştu
BELEDİYELER 24.08.2024 19:23:00 61 0

Deprem sonrası pazarda oluşan çukurlar ve bozuk yollar nedeniyle esnafın yaşadığı sıkıntılara çözüm bulduklarını belirten Tutdere, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.


Adıyaman Belediyesi, deprem sonrası Hâl Pazarı’nda bozulan yolları yenilemek ve esnafın taleplerini karşılamak için yoğun bir çalışma başlattı. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Hâl Pazarı’nda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve esnafı ziyaret ederek süreçle ilgili bilgi verdi.


"VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"


Hâl Pazarı esnafının yolların bozukluğu nedeniyle yaşadığı sorunları bildiklerini ve seçim öncesinde bu konuda söz verdiklerini hatırlatan Başkan Tutdere, “Adıyaman Hâl Pazarı esnafımız, özellikle deprem sonrası pazarda meydana gelen çukurlar ve yolların bozukluğundan şikayetçiydi. Biz de seçim öncesi bu durumu düzeltme sözü vermiştik ve Allah’a şükür verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda Fen İşleri ekibimiz sahada yoğun bir çalışma içerisinde ve bir gün içerisinde çalışmaları tamamlayarak Hâl Pazarı’nı yeniden hizmete açacağız. Buranın temiz ve hijyenik olması halkımızın sağlığı açısından da önemli. Bu hassasiyetle hareket ederek Hâl Pazarımızın standartlarını yükseltip yollarını, kaldırımlarını ve dükkanların önlerini pırıl pırıl yapacağız.” diye konuştu. 


5 AYDA 50 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ 
Başkan Tutdere, Adıyaman genelinde yürütülen asfalt çalışmalarına dair ise şu bilgileri verdi:
“Göreve geldiğimizden bu yana yaklaşık 50 bin ton asfalt döktük. Yollarımızın standartlarını yükseltiyoruz. Caddelerimizi ve sokaklarımızı en kısa sürede pırıl pırıl hale getireceğiz. Halkımız rahat olsun, biz milletimizin ve halkımızın yanındayız. Adıyaman yaralarını sarıyor, Adıyaman Belediyesi çalışıyor. Adıyaman düştüğü yerden ayağa kalkacak.” dedi.
"BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"
Sebze Hali Dernek Başkanı Mehmet Baki Kutlu da Başkan Tutdere’ye eşlik etti ve yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Kutlu, “Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’ye çok teşekkür ederiz. Bazı dedikodulara kulak asmayın, Başkan Tutdere çalışıyor. 20 yıldır böyle bir hizmet görmedik. İki gündür 100-150 araçla Fen İşleri burada çalışıyor. Görüyorsunuz, hizmet ortada. Başkanımız her yerde, her işe koşuyor. Biz başkanımızla gurur duyuyoruz, her zaman arkasındayız.” ifadelerini kullandı. 
 


Anahtar Kelimeler: Pazarı esnafı asfalt kavuştu

İlginizi Çekebilir

Adıyaman Belediyesi'nden Geleneksel Sünnet Şöleni: 267 çocuk sünnet ettirildi

Başkan Tutdere 7 yıldır akülü sandalye bekleyen vatandaşın talebini bir gecede karşıladı

TBB Adıyaman toplantısında hazırlanan Deprem Raporu yayımlandı

Adıyaman Belediyesi, Geleneksel Sünnet Şöleni Düzenliyor

Başkan Tutdere, yeni eğitim yılı açılışında öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Başkan Tutdere muhtarlarla bir araya geldi

Adıyaman Belediyesi’nden üniversiteyi kazanan gençlere eğitim desteği

Adıyaman’da okul öncesi temizlik seferberliği

Adıyaman Belediyesi, SMA hastası Firdevs için harekete geçti

Adıyaman Zabıtasından ‘Zabıta Haftası’ yürüyüşü

Adıyaman Belediyesi'nin gezici ikram araci hizmete girdi… İlk çaylar Başkan Tutdere’den

Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı şenliklerle kutlandı

Başkan Tutdere TBB Encümen Toplantısını değerlendirdi: “Adıyaman tarihinde ilk kez”

İmamoğlu ve Tutdere’den Konteyner Kentlerde Dayanışma Mesajı

Ekrem İmamoğlu: “Omuzunuzdaki yükü almaya geldik”