HÜDA PAR’dan Bingöl’e ziyaret: Emiroğlu, çözüm odaklı çalışmaları sürdürüyor

HÜDA PAR’dan Bingöl’e ziyaret: Emiroğlu, çözüm odaklı çalışmaları sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu, Bingöl ve ilçelerinde kamu kurumları ve halkla bir araya gelerek ziyaretlerde bulundu.

BİNGÖL (UHA) -

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu’na, Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve İlçe Başkanı Selahattin Uyar eşlik etti. Ziyaretler kapsamında Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve ilçedeki çeşitli kurumlarla görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Emiroğlu, her ay bir haftasını Bingöl ve ilçelerine ayırdığını belirtti. Emiroğlu, “Bingöl merkez ve ilçelerimizde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla bir araya geliyoruz. Sadece seçim dönemlerinde değil, diğer zamanlarda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın sorunlarını dinleyip, ilgili kurumlar nezdinde çözüme kavuşturulması için gayret gösteriyoruz,” dedi.

Siyaseti kardeşlik ve hizmet üzerine inşa ettiklerini vurgulayan Emiroğlu, “Toplumun maddi ve manevi kalkınması için HÜDA PAR olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, memleketimize hizmet etmek ve milletimizin hem dünya hem de ahiret saadeti için çabalamaktır. Bu memleket hepimizin, daha iyi yerlere gelmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

Haber: AZİZ ÖNAL