İçişleri Bakanı Yerlikaya: Oyunlarını da tuzaklarını da yerle bir edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Kimler FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize oyun kurmaya çalışıyorsa oyunlarını ve tuzaklarını yerle bir edeceğiz." dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Oyunlarını da tuzaklarını da yerle bir edeceğiz
GÜNDEM 15.05.2024 10:43:00 76 0

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin son grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Yargıdaki ve istihbarat alanındaki gelişmelere değinen MHP Lideri Bahçeli, açıklamasında şunları dile getirmişti: 

MHP LİDERİ BAHÇELİ: 'KOMPLO KURULUYOR'

"Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda emniyet ve yargı içine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Olan biten tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağlarının farkındayız. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir, nitekim hedef Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir."

BAKAN YERLİKAYA'DAN KRİTİK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara emniyetinde yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamalar yaptı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütleri, organize suç örgütleri ve FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanı, hükümet ve siyasilere yönelik sosyal medya üzerinden oyun kurmaya çalışanlara sert mesajlar verdi.

"OYUNLARI, TUZAKLARI YERLE BİR EDECEĞİZ"

Bakan Yerlikaya açıklamasında, "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli 'oyun kurmaya' çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı liderliğinde organize suç örgütleri, şehir eşkıyaları, uluslararası karteller, uyuşturucu tacirleri, göçmen kaçakçıları ve yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılarla mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Yerlikaya "Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." dedi.

Bakan, ilgili kurumlar içinde Cumhurbaşkanına, hükümete ve siyasilere yönelik yapılanmaları tespit ederek adalete teslim edeceklerini belirtti. Mülkiye Müfettişlerinin hazırladığı raporun kısa süre içinde tamamlanacağını ve her adımın detaylıca incelendiğini ifade etti. Hazırlanan raporun kamuoyu ile paylaşılacağını ve gereken adımların atılacağını ekledi.

Yerlikaya, millete seslenerek, "Aziz Milletimiz müsterih olsun; nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek, bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız." sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Bakan Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dün olduğu gibi bugün de organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadık, açtırmıyoruz ve açtırmayacağız.

Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.

Hangi kurum içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize yönelik bir yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceğiz.

Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız.

Aziz Milletimiz müsterih olsun;
Nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek; bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız." KAYNAK TÜRKGÜN


İlginizi Çekebilir

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu

Ahmet Sevim’den Milli Takıma tebrik

Yılmaz: Enflasyonda düşüş başladı

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor