İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun okul ziyaretlerine devam ediyor.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, ilçe müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte il genelinde okul ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun okul ziyaretlerine devam ediyor.
EĞİTİM 14.05.2024 19:34:00 99 0

Bu kapsamlı ziyaretlerde, Milli Eğitim Bakanlığının eğitim politikalarının okullarda nasıl uygulandığı, müfredat değişiklikleri ve sosyal-kültürel etkinlikler gibi konularda görüş alışverişinde bulunuluyor ve süreç takibi yapılıyor.

Ziyaretlerde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve diğer kurum yöneticileri, her okulda okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” müfredat değişiklikleri başta olmak üzere eğitim çalışmaları, devam – devamsızlık işlemleri, okulun fiziki koşulları, öğrenci başarıları ve eğitim ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi ediniyor. Öğrencilerle de sohbet edilerek istek ve talepleri dinleniyor.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, bu kapsamda eğitim faaliyetlerini değerlendirmek üzere bugün Altınşehir Anadolu Lisesi ve Bilgi Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Maarif Modeli müfredat değişikliği ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve bu konudaki tüm görüş ve önerilerin titizlikle değerlendirileceğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, yaptığı açıklamada "Eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda il genelinde okul ziyaretlerimiz devam ediyor. Ziyaretlerimizde eğitim politikalarımızın uygulanmasını yerinde inceliyor, müfredat değişiklikleri ve sosyal-kültürel etkinlikler gibi konularda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca öğrencilerimizle de bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Bu sayede eğitim sistemimizin gelişmesi için gerekli adımları atıyoruz." dedi.

Ziyaretler kapsamında il genelindeki birçok okul ziyaret edildi ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi edinildi. Yıl sonuna kadar yapılacak bu ziyaretlerle ildeki eğitim sisteminin daha da geliştirilmesi ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunulması amaçlanıyor.


İlginizi Çekebilir

GASMEK ile kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

Milli Eğitim Müdürü Tosun'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

Adıyaman Üniversitesi 8. Geleneksel Sağlıklı Yaşam Turnuvası sona erdi

Eğitim-Sen'den 2023-2024 eğitim dönemi değerlendirmesi

Tosun'dan yılsonu mesajı

Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş basın mensupları ile bir araya geldi

Kahta'da 34 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Başkan Demir: “Yeni eğitim yılına kadar gereken çalışmalar yapılmalı, sorunlara çözüm bulunmalıdır “

Milletvekili Alkayış: Karnelerini Alan Öğrencilerimizi Yürekten Tebrik Ediyorum

İlçe Milli Eğitim Müdürü Başli'den karne mesajı

Rotary’den çocuklara karne hediyesi

Adıyaman Üniversitesinde mezuniyet coşkusu yaşandı

Karaköprü’de gençler ve çocuklar için yeni bir dönem başlıyor - Videolu Haber

Adıyaman Belediyesi YKS’de öğrencileri yalnız bırakmadı - Videolu Haber

Ali Tosun'un, "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)" mesajı