İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ RAMAZAN AŞCI, İLÇELERİN DURUMUNU YERİNDE İNCELİYOR

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI, Kahta, Besni, Gölbaşı ve Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve ilçelerdeki okul/ kurum yöneticileriyle bir araya geldi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ RAMAZAN AŞCI, İLÇELERİN DURUMUNU YERİNDE İNCELİYOR
GÜNDEM 31.03.2022 19:15:00 115 0

İlk olarak Kahta ilçesinde toplantı düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI, sırasıyla; Besni, Gölbaşı ve Samsat ilçesindeki okul ve kurum müdürleriyle tanışma, değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.


İlçelerde 2021-2022 eğitim öğretim yılında şu ana kadar yapılan çalışmaların genel bir değerlendirilme yapılmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI, okul/kurum müdürlerinden devam eden eğitim öğretim yılı ile ilgili sorun, istek ve önerileri dinledi.


 Toplantılarda ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projeler tanıtılarak; "Çok Okuyan Çok Gezer" kitap okuma projesinin bilgilendirme sunumu yapıldı.
Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI, bizzat kendisinin hayata geçirdiği “Adıyaman Kariyer Günleri’’ projesi hakkında anekdotlar paylaştı. Toplantılarda kısaca kendisini tanıtan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI, okul müdürlerine büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. Sözlerinin devamında: "İlimize geldiğimiz günden beri öğretmenlere, öğrencilerin, velilerin yüreğine dokunan projeleri hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz projelerden birisi “Adıyaman Kariyer Günleri” dir. Bu proje kapsamında Sayın Valimiz, gençlerimizle bir araya gelerek; bilgi, deneyim ve tecrübelerini gençlere aktardı. İlerleyen günlerde daha farklı isimleri de gençlerimizle buluşturacağız.  Bir diğer projemiz ise ‘Çok Okuyan Çok Gezer’ projesidir. Bu proje sonunda en az 200 öğrencimizi İstanbul gezisine götürmeyi planlıyoruz. Projeyle birlikte en az 60.000 öğrencimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz." diye belirtti.


Toplantılar okul müdürleri ile karşılıklı fikir alışverişleri ile tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini ifade etti.


İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler