İL MÜDÜRÜ FİKRET KELEŞ’İN YENİ YIL MESAJI

Keleş,“2023 yılı hem Ülkemiz hem de Şehrimiz için acı olayların yaşandığı bir yıl oldu. 6 Şubat depremleri şehir olarak hayatımızda bir çok şeyi bir anda değiştirdi."Dedi.

İL MÜDÜRÜ FİKRET KELEŞ’İN YENİ YIL MESAJI
GÜNDEM 1.01.2024 00:28:00 97 0

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş, yayımladığı yeni yıl mesajında dünyanın en büyük afetlerinden birini yaşayıp en büyük kayıpların yaşandığı 6 Şubat depremlerinin ardından acılarla ve hüzünlerde bitirdiğimiz 2023 yılını geride bırakırken, yaşadığı topluma, insanlığa değer katan, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi bir gençlik yetiştirmek hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımıza yeni yılda da aynı heyecanla devam edeceğini söyledi.
İl Müdürü Keleş; mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“2023 yılı hem Ülkemiz hem de Şehrimiz için acı olayların yaşandığı bir yıl oldu. 6 Şubat depremleri şehir olarak hayatımızda bir çok şeyi bir anda değiştirdi. Hamdolsun Anadolu irfanını ve kültüründen kaynaklanan yüksek değerlerini koruyan bu şehir, birbirine tutunarak ayağa kalkmasını, zor zamanları atlatmasını bilmiştir. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. 
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, geride bıraktığımız yıl boyunca ilimize, gençlerimize ve Türk sporuna yeni açılımlar kazandıran pek çok faaliyet gerçekleştirdik.
Bu doğrultuda biz onların sporla, bilimle, sanatla iç içe bir hayat sürmeleri için gereken bütün imkânları kendilerine sağlama gayreti içindeyiz. GSB Yurtlarımız, Gençlik Merkezlerimiz, Genç Ofislerimiz ve Spor tesislerimizle gençlerimizin yeni yılda da hayatlarını kolaylaştırmaya ve renklendirmeye devam edeceğiz.
Adıyaman’ın spor ’da kazandığı tüm başarılar hiç kuşkusuz 2024 yılında da artarak devam edecektir. Bizler için yeni yıl yeni hizmetler demektir.
2023 yılında yaşadığımız acının ilimizde, ülkemizde ve dünyanın hiçbir yerinde bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, yeni umutlarla karşılayacağımız 2024 yılının, ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.”


Anahtar Kelimeler: MÜDÜRÜ FİKRET KELEŞ’ MESAJI

İlginizi Çekebilir

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor

Pandemi döneminin önemli ismiydi... Ayrı ayrı teşekkür etti

Bakan Kurum: Söz veriyoruz...

İmamoğlu'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı!

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı

Murat Kurum yeniden makamda

Suriyelilere vergi muafiyeti iddiası dezenformasyon!

Bakan Yerlikaya açıkladı... Provokatif eylemlere 474 gözaltı!

Kahta'ya yeni kaymakam atandı