İL ÖZEL İDARESİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kış mevsimine doğru yaklaştıkça köylerin yaşam kalitesini artırmaya ve konforlu bir hizmet sunmaya yönelik olarak Adıyaman İl Özel İdaresi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor

İL ÖZEL İDARESİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
YEREL 5.12.2021 12:25:00 104 0

Kış mevsimine doğru yaklaştıkça köylerin yaşam kalitesini artırmaya ve konforlu bir hizmet sunmaya yönelik olarak Adıyaman İl Özel İdaresi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Merkeze bağlı Tekpınar, Büklüm, Küllüm ve Ağveren köylerinde devam eden köy içi kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Can Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkan Vekilimiz Şeyh Mehmet Kılınç ve İl Genel Meclisi Üyemiz Mehmet Fatih Olgun, köy muhtarları ve köy heyetiyle biraraya geldiler. Altyapı hizmeti tamamlanmış köylerde yapımına devam edilen köy içi kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz, teknik ekip ve köy muhtarlarından çalışmalar hakkında bilgi alarak, diğer ihtiyaç ve talepleri değerlendirdiler. Çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan, her ne şartlarda olursa olsun, yılın 12 ayı İl Özel İdaresi olarak çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. 

"Altyapı çalışmalarının ardından gerçekleştirmiş olduğumuz köy içi kilitli parke hizmetine bu güzel köylerimizi eklemenin gururunu yaşıyoruz. İl Genel Meclisi Başkan Vekilimiz Şeyh Mehmet Kılınç ve İl Genel Meclisi Üyemiz Mehmet Fatih Olgun ile birlikte bugün çalışmaların devam ettiği Merkeze bağlı Tekpınar, Büklüm, Küllüm ve Ağveren köylerinde ki kilitli parke çalışmalarını yerinde görmek ve kıymetli hemşehrilerimizle birarada olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her zaman değindiğimiz üzere bizler Adıyaman İl Özel İdaresi olarak köylerimizde adeta bir seferberlik ilan etmişçesine hizmet etmeye ve halkımızın takdirini kazanmaya gayret ediyoruz. 4 mevsim boyunca İl Özel İdaremize bağlı tüm ekiplerimizle sahada olmaya ve köylerimizin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimizde çok kapsamlı davranarak, yaz mevsiminde yollarımızın yeniden yapımı, bakım ve onarımını, altyapı ve üstyapı hizmetleri vb. diğer hizmetlerimizi yerine getirirken, diğer taraftan kış mevsiminde ise karla mücadele ve devam eden diğer çalışmaları tamamlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda 4 mevsim, yılın 12 ayı her ne olursa olsun vatandaşlarımıza hizmet etmek uğruna mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Hamdolsun ki hükümetimizin sayesinde halkımıza hizmet etme gücümüz ve imkanımız var. İnşallah bu güzel hizmetlerimizi sürdürmeye ve geriye kalan diğer köylerimize de bu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.


İlginizi Çekebilir

Adıyaman'da kaybolan sürü drone ile bulundu

Kahta’da iki savcıya başsavcılık görevi verildi

Birlik Camisi, hayırseverlerin desteğini bekliyor

Vali Varol, 'Halk Günü'nde vatandaşları dinliyor

2024 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi

Bingöl'de iki Akraba Arasında Barış Sağlandı

Adıyaman Valisi vatandaşları ağırladı

Vali Varol Yeşiltepe Köyü’nde inşaatı başlanan evleri inceledi

Vali Osman Varol kırsal alandaki köyleri ziyaret etti

Adıyaman Valiliği’nde konut teslim süreci toplantısı yapıldı

Adıyaman Valisi Varol ‘10 Nisan Polis Haftası’ nedeniyle bir mesaj yayımladı

Kayseri Melikgazi'de yeni vizyon projeler

Abdülhamid Han Camisi baş ustasını kaybetti

Atalay’dan Ramazan Ayı mesajı

Osmangazi'de örnek dönüşüm dev millet bahçesiyle taçlandı