İmamoğlu ikinci restini çekti: Değişim olmak zorunda

CHP'de değişimin olması gerektiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, son yaptığı açıklamayla kararının arkasında olduğunu söyledi. İmamoğlu, 'Değişimle ilgili fikrim net. Değişim olmak zorunda. Yanlış yaptığımız şeyler var.' dedi.

İmamoğlu ikinci restini çekti: Değişim olmak zorunda
SİYASET 21.06.2023 11:06:00 87 0

14-28 Mayıs tarihlerinde CHP ve ortakları peş peşe büyük bir yenilgi alarak hezimete uğradı. Seçim sonrası CHP içerisinde değişim ve hesaplaşmalar yaşandı. Seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na sürekli istifa çağrıları yapıldı. Talepleri görmezden gelen Kılıçdaroğlu, kulak tıkayarak görmezden geldi.
İMAMOĞLU İKİNCİ RESTİ ÇEKTİ
Son olarak bir projenin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Eğer değişim olmazsa yerel seçimi de kaybederiz" dediği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
29 Mayıs sabahı sosyal medya hesabından ilk mesajı 'Değişim' diyerek veren ve genel başkanlık koltuğuna adaylığını ortaya koyan İBB Başkanı İmamoğlu parti içinde adeta kazan kaldırdı.

Son olarak İmamoğlu ilk çağrısının arkasında durarak CHP için değişim çağrısını yineledi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan İmamoğlu, değişim diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.

Yanlış yaptıkları şeylerin olduğunu söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Değişimle ilgili fikrim net. Değişim olmak zorunda. Yanlış yaptığımız şeyler var. Bunları yaptığımız için seçim kaybediyoruz, kazanmamız lazım artık. Yanlışları tekrarlayarak kazanamayacağımız nettir. Bütün muhalefetin özeleştiri yapması şarttır." dedi.

"DEĞİŞİM ŞART" DEDİ
İmamoğlu, bu konunun çok detayı ve konuşulan içeriği olduğunu, bunu partili arkadaşlarıyla konuştuklarını belirtti. Öte yandan "Bunların kamuoyuna açık olacağı zaman da elbette gelecek" diyen İmamoğlu, değişimin şart olduğunu kaydetti.


İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır