İPSİZ ADAM DİZİSİNİN PRODÜKSİYON TANITIMI YAPILDI

“İpsiz Adam” dizisinin yeni sezon için dizi prodüksiyonu ve yapım şirketi Atlas Edition Pictures’ ın tanışma iftar yemeği yapıldı.

İPSİZ ADAM DİZİSİNİN PRODÜKSİYON TANITIMI YAPILDI
MAGAZİN 19.04.2022 00:03:00 108 0

ANKARA / UHA- Pandemi döneminden önce Youtube Platformunda yayınlanması planlanan ve Ankara’da çekimlerine başlanan “İpsiz Adam” dizisinin yeni sezon için dizi prodüksiyonu ve yapım şirketi Atlas Edition Pictures’ ın tanışma iftar yemeği yapıldı.

aşrollerini Muhammet Genç ve Habibe Koç’un paylaştığı “İpsiz Adam” dizisinin konusu ise karısı ve çocuğunu bir kaza sonucu kaybeden, son borçlarını ödeyip Ankara’dan gitmek isteyen Recep’in hikayesini ele almaktadır.

Recep, ailesini bir kaza sonucu kaybetmiş ve bu kazadan beynine aldığı darbeyle kurtulmuş, fakat bazı hafıza kaybı problemleri baş göstermeye başlayınca karısı Elif’in ve oğlu Yağız’ın simalarını ve isimlerini unutmamak için daha önceden fotoğraflarının altına kim olduklarını yazıp Ankara’yı terk edeceği gün arabasına koymuştur fakat o gün arabasını koyduğu yerde bulamaz ve mafya ile başı belaya giren Recep’in hikayesi başlar.

Aksiyon ve heyecan dolu “İpsiz Adam” dizisi çok yakında seyircisi ile buluşacak.

Tanışma iftar yemeğinde açılış konuşmasını yapan Atlas Edition Pictures’ ın kurucularından Imanuel ATLAS;

“Türk film sanayisinin rekabet gücünü arttıran, bu gücü sürdürülebilir kılan ve gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda ciddi itibar kazanılmasını sağlayacak prodüksiyon, film, medya sektörüne yeni bir nefes getirecek olan ATLAS PRODUKSİYON, MEDYA, YAPIMLCILIK, BİLİŞİM LTD. ŞTİ’nin bugün burada temellerini atmış oluyoruz. Bu adımla birlikte Türkiye’nin en değerli yapımı olacak İPSİZ ADAM prodüksiyonunu sizlerle paylaşıyor olmaktan büyük gurur duyuyorum.”

“Mükemmelliği Hedefliyoruz”

“Değerli konuklar,

İyi prodüksiyonların toplumlar arasında paylaşılması, tüm toplumda mükemmellik anlayışının yaygınlaşabilmesinin en etkili yollarından biridir. Mükemmelliği tüm paydaşları ile paylaşan prodüksiyon şirketleri uzun vadede daha kazançlı çıkacaktır. Bu endüstride uluslararası rekabette prodüksiyon şirketleri olarak hepimiz aynı gemide yol alıyoruz. Atlas Edition Pictures olarak tüm birimlerimizde mükemmelliği hedefleyen, ancak rakiplerinden sıyrılarak rekabetçilikte üst sıralara yükselme şansına sahip olduğumuzu çok iyi biliyoruz.

Kaliteyi iş yapma biçimi olarak hedefleyen şirketimiz adına, burada hepinizi bir arada görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

İpsiz Adam, dünyada yaşanan ve bilinmeyen olayların gerçek yüzünü yansıtmak üzere yazılmış bir senaryodur.

Bu senaryo bittiğinde yaşanan olayları ve bilinmeyenleri tümüyle yansıtacak bir ayna görevini görecektir.

Atlas Edition Pictures, Medya ve Film Endüstrisinde küresel bir oyuncu olarak film endüstrisinde yerini almakta, istikrarlı, mükemmellilikte öncü olma heyecanıyla bu projeye başlamaktadır.

Hedefimiz, kısa sürede ulusal ve uluslararası prodüksiyonlara imza atmak ve Türkiye’de yapılmış prodüksiyonların Atlas Edition Pictures markası adı altında dünya pazarlarına sokulmasını sağlamaktır.

Siz kıymetli tüm dostlarımıza, şirket çalışanlarımız, teknik ekibimiz, danışmanlarımız, sanatçılarımız ve iş ortaklarımız adına tekrar hoş geldiniz,

İyi ki varsınız diyor, teşekkür ediyorum.” Diyerek açılış konuşmasını sonlandırdı.

Imanuel Atlas’ın ardından dizinin Başrol Oyuncusu, Kurucusu ve Senaristi Habibe Koç yaptığı konuşmasında Imanuel Bey’in diziyi Youtube Platformundan izleyerek beğendiğini, daha sonra güçlerimizi birleştirerek Atlas Edition Pictures yapım şirketinin kurulduğunu ve birlikte güzel işlere imza atacaklarını kaydetti.

“ANKARA’YA GÜZEL BİR İŞ GETİRSEK”

Dizinin bir diğer Başrol Oyuncusu ve Senaristi Muhammet Genç ise “İpsiz Adam” dizisini Ankara’ya güzel bir iş getirsek diyerek başladık, Imanuel Bey’in Atlas Edition Pictures’ın destekleriyle bu bir başlangıç, arkasından değişik projelerimiz gelecek, hedefimiz Ankara’ya dışarıdan taşra gözüyle bakanlara bu işin Ankara’da da olabileceğine inanan kişiler olarak hakkıyla bir iş yapıp göstermektir dedi.

“ULUSLARARASI ÇALIŞMAK İSTİYORUZ”

Atlas Edition Pictures’in kurucularından Eshak Karimi ise; “Biz uluslararası çalışmak istiyoruz, sadece Ankara değil sadece Türkiye değil Atlas Edition Pictures olarak hepimiz el ele vererek Ankara’yı büyüteceğiz, Ankara güçlü olacak, İstanbul ve her yer olursa herkes bizden örnek alacak.” İfadelerini kullandı.

Daha sonrasında “İpsiz Adam” dizisinin Cast Oyuncuları ve Set Ekibinin kendilerini tanıtmasıyla devam etti.

Atlas Edition Pictures tarafından düzenlenen etkinliğe UHA - Uni Haber Ajansı olarak bizlerde, Ankara Keçiören Temsilcimiz Yazgülü Işınsu Balkiraz, Ankara Yenimahalle Temsilcimiz Ramazan Suçek, Yazarımız Nejla Güler ile birlikte katıldık.

İftar yemeği, Oyuncu Mert Talat Dilekçioğlu’nun harika sunumuyla konukların şarkılar, türküler söyleyerek eğlenmesiyle son buldu.


İlginizi Çekebilir

Gülben Ergen'den rastalı hazırlık

Filenin Sultanları Sefo konserinde

Beril Raperin "Sen Varken " şarkısı ile parlayacak!

Serdar Kılınç – Aşkın Bir Ateş Senin yayında

Serra Taşköprü içerik üreticisi olarak yaptığı paylaşımlarla trendlere girdi!

Redd'ten yeni tekli

Beril Raper yeni şarkısıyla unutulmaz müzik deneyimi sunuyor

Ünlü modacı ve İstanbullu Gelin Ülkü Üst Sarpkan’dan çarpıcı itiraflar

Astrolog Emel’den müjdeli haber 

Mabel Matiz Harbiye'de rekora imza attı

Çilem Duman'dan "Kör Bıçak" yorumu

15. Altın Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Ogün Sanlısoy'dan yeni klip

Doğukan Ulutaş 60 kilo verince kendisini görenlerin şok olduğunu söyledi!          

Harbiye'de Emir Can İğrek fırtınası