Tarih: 08.01.2024 10:03

İstanbul'a gelen Belhanda Galatasaray'a transfer mi oluyor? Okan Buruk son noktayı koydu

Facebook Twitter Linked-in

ÖZEL - FERHAT KIZILTAŞ Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkiyegazetesi.com.tr spor servisinin Younes Belhanda ile ilgili yönelttiği soruya cevap veren Buruk, Faslı oyuncunun başka bir takıma gideceğini öne sürdü.

'İstanbul'daki maçı izleyen Belhanda'yı takımınızda ister misiniz?' sorusuna "Belhanda ile ilgili bir düşüncemiz olmadı. Başka bir ülkeden takımla anlaştığını duyduk. Onun için hayırlısı olsun. Ana hedefimiz maçları kazanmak. Transfer önümüzdeki günlerde netleşecektir." karşılığını veren Buruk, transfer söylentilerine son verdi.

İstanbul'a gelen Belhanda Galatasaray'a transfer mi oluyor? Okan Buruk son noktayı koydu

BELHANDA: HENÜZ ANLAŞMADIM

Galatasaray - Konyaspor maçı öncesi stadyumda açıklamalarda bulunan Belhanda, "Henüz bir takımla anlaşmadım. Hakkımda hayırlısı olsun. Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim" ifadelerini kullandı.

Faslı yıldızın Katar ekiplerinden bir takımla anlaştığı iddia edilmişti. Ayrıca Süper Lig'den Pendikspor ve Trabzonspor'un da 33 yaşındaki orta saha için nabız yokladığı öne sürüldü. Kaynak Türkiye Gazetesi

Adana Demirspor’dan ayrılan Belhanda, Galatasaray-Konyaspor maçını izlemek için Rams Park’ta. pic.twitter.com/94uHDZPJC4

— Türkiye Spor (@Turkiye_Spor) January 7, 2024




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —