İSTİKRARIMIZ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİYLE KORUNMUŞTUR

İsmail Özdemir; 2022 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin 14'üncü maddesi üzerine grubu adına söz aldığı konuşmasında; "İçerisinde bulunduğumuz dönemde, dünyanın hemen her alanda hızlı bir dönüşüm sürecinin içerisindedir"

İSTİKRARIMIZ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİYLE KORUNMUŞTUR
SİYASET 18.12.2021 23:36:00 89 0

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; 2022 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin 14'üncü maddesi üzerine grubu adına söz aldığı konuşmasında; "İçerisinde bulunduğumuz dönemde, dünyanın hemen her alanda hızlı bir dönüşüm sürecinin içerisinde olduğu açıktır. Bu dönüşüm sürecinin temelde hangi alanlarda ve nasıl seyrettiğiyle beraber, ülkemizin aynı süreçler açısından hangi konumda olduğu ve nasıl etkilendiği hususu önem arz etmektedir. Böylesi bir zamanda öncelikle enerji meselesine değinmek doğru olacaktır" dedi.

Türkiye'nin, yaşanan ve tüm insanlığı etkileyen dönüşüm sürecini nasıl karşıladığı, neler yaptığı ve neler yapması gerektiğinin önemli olduğunu ifade eden Özdemir; "Yapılan yatırımlar ve izlenen politikalarla Türkiye, 21'inci yüzyılın ilk çeyreğinde gözlemlenen gelecek yılların enerji ve teknoloji gelişmelerinde de etkin bir konumda olduğunu ispat etmiştir" dedi.

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Özdemir, ekonomik ve siyasi alanlarda küresel düzeyde yaşanan büyük dalgalanmada her ülkenin ihtiyacı olan istikrarın Türkiye açısından korunması ve geliştirilmesinin Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sistemiyle mümkün olduğunu vurgulayarak, Önemli olan ana husus, tüm insanlığı tesiri altına alan dönüşüm sürecinin milletimizi fert ve cemiyet olarak nasıl etkileyeceğidir. Çünkü kuralsız seyreden ve bir bakıma zihinlere ve hatta bedenlere dışarıdan müdahale etme imkânı sunan kötü niyetli gelişmeler birey sağlığını, toplum huzurunu, millî kültürümüzü ve bekamızı da etkilemektedir. Bu kapsamda inancımızı, değerlerimizi ve geleneklerimizi koruyacak, yaşanan dönüşüm tehdidine karşı her alanda sürdürülecek bir gelişim sürecini başlatmak sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz açısından da hayati derecede öneme sahiptir. İlelebet payidar kılmaya yemin ettiğimiz cumhuriyetimiz ancak büyük vizyon sahibi ve kararlılık gösterebilen anlayışla hedefine ulaşabilir" ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü