İyi Partili Başkanın Annesi Yeniden Refah Saflarına Katıldı

Dr. Fatma Kurtuluş’un teşkilat mensuplara teşekkür amacı ile organize ettiği kahvaltı programında, İyi Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Defne Aytekin’in annesi Gül Aytekin Yeniden Refah Partisi’ne üye oldu.

İyi Partili Başkanın Annesi Yeniden Refah Saflarına Katıldı
SİYASET 3.06.2024 21:08:00 71 0

KOCAELİ (UHA) -

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Dr. Fatma Kurtuluş, seçimlerde canını dişine takarak çalışan teşkilat mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Kahvaltı programına; Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimi, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile Milli Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tayfun Özcan katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Dr. Fatma Kurtuluş şunları söyledi: “31 Mart yerel seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da gece gündüz demeden çalıştık. Vatandaşlarımızın gönlüne bir nebze olsun dokunabilmek için ayak basmadığımız sokak kalmadı. Her şeyden önce, çalışmalarınız için sizlere teşekkür ederim. Hiç ara vermeden saha programlarına iştirak ettiniz.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Seçimlerin sonucunda hiç de azımsanamayacak bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ‘geçmiş olsun’ dilekleri beklerlerken, ‘tebrik ederiz, çok iyi çalıştınız, sizi ayakta alkışlıyoruz’ temennileri ve mesajlarıyla karşılaştık. Antalya’dan Trabzon’a, Edirne’den Ardahan’a kadar tüm Türkiye bu mesajı gönderdi. Seçmenimiz hem Darıca’da hem Gebze’de hem de Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yolda durdurup fotoğraf istekleri ile teveccühlerini sürdürüyor. Partimizin davası hem Türkiye hem dünya geneli siyasi bir terime asla indirgenemez. Seçim sürecinde olduğu gibi bugün de beni yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim.”

“DAVAMIZA SIKI SIKI SARILALIM”

Konuşmasının devamında Yeniden Refah davasının önemine dikkat çeken Dr. Fatma Kurtuluş, “Dünyada 5 milyar ezilmiş halk için ahlak, adalet, hakkaniyet, adil düzen, hürriyet arayışı son 100 yıldır devam etmiştir. Birinci Dünya Savaşı, Stalin-Hitler gibi diktatörleri devirmek için gerçekleşse de Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ile Osmanlı İmparatorluğu ortadan kaldırılmıştır.

Stalin de 1945’ten 1990’a kadar soğuk savaşa imzasını atmayı başarmıştır. Ve nihayetinde 1997’de saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan D8’i kurarak dünyadaki mazlum insanların sesi soluğu olmuştur. Bugün 267 milyar dolarlık bir ekonomik iş hacmi D8 ülkeleri arasında gerçekleşmiştir. Dünyadaki doğal gaz rezervlerinin yüzde 22’si, petrol rezervlerinin de yüzde 15’i D8 ülkelerinde bulunmaktadır. Bugün D8’lerin devamı D60’lar D160l’ar gerçekleşseydi İsrail Filistin’de bu kadar rahat hareket edemezdi. Sizler birer milli görüş neferi olarak bu davada yerlerinizi aldınız. Allah herkese nasip etmez. Davamıza sıkı sıkı sarılalım” dedi.

İYİ PARTİLİ BAŞKANIN ANNESİ DE ‘YENİDEN REFAH’ DEDİ

Dr. Fatma Kurtuluş’un gerçekleştirdiği teşekkür programında sürpriz bir konuk da vardı. İyi Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Defne Aytekin’in annesi Gül Aytekin de Yeniden Refah saflarına katıldı. Aytekin’in rozetini Milli Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tayfun Özcan ve Dr. Fatma Kurtuluş taktı.

Haber: HASAN TATOĞLU


İlginizi Çekebilir

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!

CHP’li Kayabaşı’ndan mitinge davet

Cüneyt Aldemir: "105 yıl önce Tokat'ta İstiklal Meşalesi Yakıldı"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiyor mu? Bursa nasıl etkilenecek?

Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Bakan Kacır’ı ziyaret etti 

DEVA'lı vekil Ekmen Mersin'in sorunlarını anlattı