Kahta Belediyesi bayram hazırlıklarına başladı

ADIYAMAN (PHA) - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Kahta Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini dip bucak temizlemek için çalışmalara başladı.

Kahta Belediyesi bayram hazırlıklarına başladı
GÜNDEM 10.06.2024 15:36:02 38 0

Kent genelinde temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdüren Kahta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma gerçekleştirerek ilçeyi bayrama hazırlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı topyekûn bayram temizliğinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı meydanlar, yollar, kaldırımlar, cami avluları, park, bahçeler, yeşil alanlar, mezarlıklar ve vatandaşın ortak kullanım alanları büyük bir titizlikle temizlenmeye başlandı.

Hem araçlarla hem de mobil ekip ile temizlik

Vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri için yoğun bir temizlik çalışmasına giren Kahta Belediyesi, hem temizlik araçları ve hem de mobil ekiplerle kenti pırıl pırıl temizliyor. Yol süpürme araçları ve su tankerleriyle sokak ve caddeler tertemiz yıkanıyor, çöpler, moloz atıkları çevre ve görüntü kirliliğine neden olmayacak şekilde toplanıyor. Mobil temizlik ekipleri de araçların giremediği yerlerde, kaldırım ve orta refüjlerde çöpleri özenle temizlerken, Parklar ve mezarlıklarda ise çim biçme yabani ot temizleme çalışmalarını yerine getiriyorlar.

Mezarlıklar ve parklar temizlendi

Kahta Belediyesi, her bayram olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi de ilçe genelindeki mezarlıklar ve Parkları da bayrama hazırlıyor. Belediye ekiplerince yürütülen çalışmalarla mezarlıklar ve parklarda hem çöp temizliği, hem de yabani ot temizleme çalışmalarına başladılar.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor

Pandemi döneminin önemli ismiydi... Ayrı ayrı teşekkür etti

Bakan Kurum: Söz veriyoruz...

İmamoğlu'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı!

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı

Murat Kurum yeniden makamda

Suriyelilere vergi muafiyeti iddiası dezenformasyon!

Bakan Yerlikaya açıkladı... Provokatif eylemlere 474 gözaltı!

Kahta'ya yeni kaymakam atandı