Kahtalı Mıçe Bu Kez Şiirleriyle Mest Etti

Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Şiir Gecesi ve Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne konuk olan Kahtalı Mıçe, bu kez şiirleriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kahtalı Mıçe Bu Kez Şiirleriyle Mest Etti
MAGAZİN 9.01.2022 14:35:00 131 0

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şiir Gecesi ve Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni' usta türkücü Kahtalı Mıçe'nin şiirleriyle doyumsuz bir programa dönüştü.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda şiir sever katıldı. Katılımcılar gece sonunda, Kahtalı Mıçe ve Aziz Taştan'ı gösterdikleri performanstan dolayı ayakta alkışladı.

Okunan şiirler sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, sanatçılar Kahtalı Mıçe ve Aziz Taştan'a plaket takdim etti.

Konser sonunda, Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen ve daha önce sonuçları açıklanan 'Adıyaman'da Tütün Hasadı' konulu Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren yarışmacılarla jüri üyelerine yine Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış tarafından çeşitli hediyeler ve teşekkür belgeleri takdim edildi.


Anahtar Kelimeler: Kahtalı Şiirleriyle

İlginizi Çekebilir

Filenin Sultanları Sefo konserinde

Beril Raperin "Sen Varken " şarkısı ile parlayacak!

Serdar Kılınç – Aşkın Bir Ateş Senin yayında

Serra Taşköprü içerik üreticisi olarak yaptığı paylaşımlarla trendlere girdi!

Redd'ten yeni tekli

Beril Raper yeni şarkısıyla unutulmaz müzik deneyimi sunuyor

Ünlü modacı ve İstanbullu Gelin Ülkü Üst Sarpkan’dan çarpıcı itiraflar

Astrolog Emel’den müjdeli haber 

Mabel Matiz Harbiye'de rekora imza attı

Çilem Duman'dan "Kör Bıçak" yorumu

15. Altın Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Ogün Sanlısoy'dan yeni klip

Doğukan Ulutaş 60 kilo verince kendisini görenlerin şok olduğunu söyledi!          

Harbiye'de Emir Can İğrek fırtınası

Uğur Urlu: "Fotoğraf makinesi benim hayatımdır"