KAYÜ Aşçılık öğrencileri Mersin’den ödülle döndü

KAYÜ Aşçılık öğrencileri Mersin’den ödülle döndü

KAYÜ Aşçılık öğrencileri Mersin’den ödülle döndü
EĞİTİM 25.10.2022 13:46:00 42 0

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Gastrofest’ten ödülle döndü. KAYÜ Aşçılık Programı öğrencileri, yemek yarışmalarından birincilik ve üçüncülük ödülü aldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Mersin Gastrofest’e 40 ilden şefler, 5 üniversiteden öğrenciler ve lise öğrencileri katıldı. Gastrofest kapsamında yapılan üniversiteler arası ana yemek yarışmasında ise KAYÜ Develi Hüseyin Şahin Aşçılık Programı öğrencilerinden Laila Çiçek ve Habibe Eda Taş klasman birincisi olarak kupa ve altın madalya, Merve Işık ve Havva Göynük ise klasman üçüncüsü olarak altın madalya kazandı.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mersin’den ödülle dönen aşçılık programı öğrencilerini ve öğretim elemanlarını kutladı ve başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynak : igf

İlginizi Çekebilir

LGS’ye giren öğrencilere rehberlik hizmeti

Kahta'da yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi merkezlerinde yaz okulu başladı: 'Bir Yaz Bin Gelecek' - Videolu Haber

Özdemir’e 'Veda' yemeği düzenlendi

Mahkemeden Emsal Karar: Öğretmenlerin Ek Ders Ücretleri Ödenmeli

Adıyaman'da 'TÜGVA Yaz Okulları' başladı

Adıyaman'da 'Yaz Kuran Kursları' açıldı - Videolu Haber

Adıyaman'da 'Eğitim Yılı Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısı' düzenlendi

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Ahmet Yesevi Milletevi üreten kadınların adresi oldu

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları toplantısı

GASMEK ile kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

Milli Eğitim Müdürü Tosun'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

Adıyaman Üniversitesi 8. Geleneksel Sağlıklı Yaşam Turnuvası sona erdi