KÜLTÜR - SANAT

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” Filmi Gösterime Girdi...

Gösterime giren "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" adlı sinema filmini İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden, eşi Dr. Ayşenur Yönden ile birlikte izledi.

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” Filmi Gösterime Girdi...
KÜLTÜR - SANAT 2.01.2022 07:57:00 290 0

Gösterime giren "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" adlı sinema filmini İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden, eşi Dr. Ayşenur Yönden ile birlikte izledi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile kahraman Mehmetçiklerimiz arasında yaşanan çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kd. Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam hikayesine yer verilen "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" adlı sinema filminde, mütevazı bir hayatın kahramanlık ile son bulduğu güzide bir senaryo ile duygu dolu anlar yaşanırken, milli ve manevi duygularımızı da bir kez daha pekiştirdi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nın Hatay Şubesi tarafından organize edilen sinema filmi programına; Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden'in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şubesi Başkanı Ahmet Ayaz, Şehit Aileleri ve davetli konuklar katıldı.

Sinema filminin gösterime girmesi öncesinde İlçe Müftüsü Osman Şekerci tarafından kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve kadirşinas milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete irtihal eden aziz şehitlerimizin ruhuna izafeten dualar okundu.

Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, özel olarak davet edilen Şehit J. Astsb. Kd. Başçavuş Ferhat Gedik'in muhterem annesi Hatice Gedik ile yakından ilgilenerek, duygularına ortak oldu.

Eren Bülbül'ün doğum günü olan "1 Ocak" günü gösterime giren ve yaklaşık 1,5 saat süren film, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.


İlginizi Çekebilir

Malatyalılar üretecek Dünya tüketecek

Deprem kardeşi iki şehrin sanatçıları İstanbul'da buluştu - Videolu Haber

Bodrum’da Anadolu’nun sanat rüzgarı esecek

28. İstanbul Tiyatro Festivali heyecanı şimdiden başladı

İşte 5 Temmuz'da vizyona girecek filmler

Mustafa Cevat Atalay SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açacak

Adıyaman'da çocuklar 'Masal Yolu' ile buluştu - Videolu Haber

HALK OYUNLARI GRUP YARIŞMALARI SONA ERDİ

Depremzede çocuklara sinema etkinliği - Videolu Haber

Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Mutenâ 21. sayısını çıkardı

Bursa Devlet Tiyatrosu tüm ödülleri topladı

Cuma günü vizyonuna girecek filmler belli oldu

SANKO Sanat Galerisi’nde ‘Atlar’ temalı resim sergisi

Üniversitemizde “Masal Anlatıcılığı Atölyesi” Düzenlendi

Tarihin kadim tanığı mühürler Ankara'da sergileniyor