Kılınç:"HALKIMIZIN TALEPLERİNİ KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Erdem ve Buhara caddelerindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Kılınç:
BELEDİYELER 15.06.2022 19:47:00 76 0

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehrin en işlek caddelerinden olan Erdem ve Buhara caddelerinde bulunan esnafları ziyaret edip, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Göreve geldiği günden bu yana halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Kılınç, Erdem ve Buhara caddelerindeki esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbette Adıyaman Belediyesi tarafından yapılaması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, halkın taleplerine önem verdiklerini söyleyerek, "Bugün Buhara ve Erdem caddelerindeki esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelip, sorunlarını dinledik. Adıyaman'ımız için birlik ve beraberlik ruhuyla neler yapabileceğimizi konuştuğumuz kıymetli vatandaşlarımıza, belediyemiz tarafından sürdürülen ve planlanan projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm ekiplerimizle birlikte, gece-gündüz demeden Adıyaman'ımız için çalışmaya devam edeceğimizi tekrar belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Kılınç'ın sürekli halkla iç içe olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise bu duyarlılığından dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür etti.


İlginizi Çekebilir

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber