Malatya protokolü veda yemeğinde bir araya geldi

Malatya protokolü veda yemeğinde bir araya geldi

Malatya protokolü veda yemeğinde bir araya geldi
YEREL 29.08.2022 09:09:00 53 0

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle başka görevlere atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ile 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur için Nikah Sarayında veda yemeği düzenlendi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen veda yemeğine Vali Hulusi Şahin, AK Parti MKYK Üyeleri ve Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır,  Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.

Veda yemeğinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan Hatay-Serinyol’daki Barış Kalkanı Harekat Bölgesi Komutanlığına, 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur ise Kıbrıs 14. Zırhlı Tugay Komutanlığına atanmışlardır. Her iki Paşamızla görev süremiz içerisinde çok güzel uyumlu, birliktelik sergiledik. Her iki Paşamızla güzel bir çalışma ortamımız oldu. Tümgeneral Selami Paşamız Malatya’da hem vatandaşlarımızla hem de kamu kurum ve kuruluşlarımızla güzel bir ilişki içerisindeydi. Yeni görev yerlerinde her iki paşamıza da başarılar ve ordumuza muzafferiyetler diliyorum. Malatya’ya yapmış olduğunuz hizmetlerden ve ordumuza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bütün Malatyalı hemşerilerim adına minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Ailelerinizle birlikte huzurlu bir ortam temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen program sonunda Başkan Gürkan, Tümgeneral Selami Arslan ve Tuğgeneral Zafer Uğur’a Arslantepe’de çıkartılan ve dünyanın bilinen ilk kılıcın replikasını hediye etti.


Haber Kaynak : igf
Anahtar Kelimeler: Malatya protokolü yemeğinde araya geldi

İlginizi Çekebilir

Adıyaman'da kaybolan sürü drone ile bulundu

Kahta’da iki savcıya başsavcılık görevi verildi

Birlik Camisi, hayırseverlerin desteğini bekliyor

Vali Varol, 'Halk Günü'nde vatandaşları dinliyor

2024 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi

Bingöl'de iki Akraba Arasında Barış Sağlandı

Adıyaman Valisi vatandaşları ağırladı

Vali Varol Yeşiltepe Köyü’nde inşaatı başlanan evleri inceledi

Vali Osman Varol kırsal alandaki köyleri ziyaret etti

Adıyaman Valiliği’nde konut teslim süreci toplantısı yapıldı

Adıyaman Valisi Varol ‘10 Nisan Polis Haftası’ nedeniyle bir mesaj yayımladı

Kayseri Melikgazi'de yeni vizyon projeler

Abdülhamid Han Camisi baş ustasını kaybetti

Atalay’dan Ramazan Ayı mesajı

Osmangazi'de örnek dönüşüm dev millet bahçesiyle taçlandı