BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Malatya'da Başkan'dan feribot sohbeti

Malatya'da Başkan'dan feribot sohbeti

Malatya
BELEDİYELER 16.11.2022 16:36:00 58 0

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Atabey İskelesi'nde Büyükşehir bünyesinde hizmet veren feribotta vatandaşlarla sohbet etti.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen feribotların düzen, konfor ve hijyen açısından çok iyi bir durumda olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Feribotları kullanan vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu etmekte. Personellerimiz tarafından vatandaşlarımıza çok güzel hizmet verilmekte” dedi.

Malatya Baskil seferini yapan feribotta  vatandaşları ziyaret eden Başkan Gürkan, istek ve taleplerini kendilerinden dinleyerek özellikle feribot seferlerinde karşılaştıkları zorluklar var mı? Yok mu? Sefer sayıları yeterli midir? Sefer sayılarının saatleri noktasında sorun var mı? diye kendilerine sorduklarını söyledi.

Genel anlamda vatandaşların yaz döneminde ek feribotların olması noktasında taleplerini aldıklarını belirten Başkan Gürkan, "Değerlendirmesini ilgili Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımızla yaptıktan sonra ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatı vererek vatandaşlarımızın seyri seferlerinde ve gidecekleri köylerine, bahçelerine geç kalmamaları anlamında veya işçileri geç götürmemeleri anlamında ne gerekiyorsa gerekli tedbirler Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımız tarafından alınacaktır. Ayrıca feribot seyahatinden duyduğum memnuniyeti de söylemek istiyorum. Feribotlarımıza baktığımızda hakikaten temizlik, tertip, düzen, hijyen noktasında vatandaşlarımıza davranış noktasında, vatandaşlarımıza ikramlar noktasında güzel bir çalışma örneği gördüm. Çalışmalarımızın Malatya’da yaşayan Baskilli hemşerilerimize ve Baskil ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 


Haber Kaynak : igf
Anahtar Kelimeler: Malatya' Başkan' feribot sohbeti

İlginizi Çekebilir

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber