Mansur Yavaş'ın seçim öncesi taşınmaz satışlarını iki katına çıkardığı ortaya çıktı!

İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş'ın seçimler öncesi Ankara'da taşınmaz satışını artırdığını söyleyerek “Mansur Yavaş giderayak Ankara’yı parsel parsel satıyor” dedi.

Mansur Yavaş
SİYASET 28.02.2024 15:33:00 89 0

Türkiye 2023 genel seçimlerinden sonra 31 Mart’ta yerel seçimlere gidiyor. 6'lı masa dağıldıktan sonra muhalefetteki kavgada seçimlere 1 ay kala sesler yükseliyor. Genel seçimlerin faturasını Kılıçdaroğlu’na keserek kurultaya giden CHP, İmamoğlu’nun desteği ile Özgür Özel’i yeni genel başkan yaparak ittifak arayışına girmişti. Eski ortağı İYİ Parti’nin kapısını çalan CHP kapıda kalarak, DEM Parti ve TİP ile işbirliği yapacağını, İYİ Parti ise seçimlere ‘hür ve müstakil’ gireceklerini duyurdu. Pazarlık masalarında adeta birbirlerini yiyen muhalefet partilerinin bölüşemediği büyükşehirlerden biri olan Ankara’da da sular durulmuyor.

CHP'nin eski genel başkan başdanışmanlarından olan şimdi ise İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş'ın seçim öncesi Ankara'da taşınmaz satışını artırdığını söyleyerek “Mansur Yavaş giderayak Ankara’yı parsel parsel satıyor” dedi.

YAVAŞ-YILDIRIM SAVAŞI

İYİ Parti Ankara Adayı Cengiz Topel Yıldırım, partisinin aday tanıtım toplantısında çıkan kavganın arkasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın olduğunu iddia etmişti. 

Aynı zamanda CHP'nin eski genel başkan başdanışmanlarından olan Cengiz Topel Yıldırım 2019 seçimlerinde, "Biz Mansur Bey'i aday yaptığımız gün Ankara'yı kaybettik." değerlendirmesinde bulunmuştu.

SEÇİM ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN ‘İKİ KATI SATIŞ’

Son zamanlarda İYİ Parti ve CHP arasında gerilim hat safhaya yükselirken İyi Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldırım, Mansur Yavaş'ın seçimler öncesi Ankara'da taşınmaz satışını artırdığını söyledi.

İyi Parti'nin adayı Cengiz Topel Yıldırım, “Mansur Yavaş giderayak Ankara'yı parsel parsel satıyor! Mansur Bey'in son iki ayda satışa çıkardığı taşınmazlar, dört yılda yaptığı satışın neredeyse iki katı.” sözleriyle paylaştığı belgeler dikkat çekti.


KAYNAK HABER7


İlginizi Çekebilir

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!

CHP’li Kayabaşı’ndan mitinge davet

Cüneyt Aldemir: "105 yıl önce Tokat'ta İstiklal Meşalesi Yakıldı"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiyor mu? Bursa nasıl etkilenecek?

Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Bakan Kacır’ı ziyaret etti 

DEVA'lı vekil Ekmen Mersin'in sorunlarını anlattı