Tarih: 01.10.2024 13:47

MAZLUMDER Üyeleri Adıyaman’da Toplandı

Facebook Twitter Linked-in

UHA HABER MERKEZİ -

Adıyaman Şube yöneticileri, üyeler ve gönüllülerin ev sahipliği yaptığı toplantıya İstanbul, Ankara, Kayseri, Adana, Adıyaman ve Malatya şubelerinden MAZLUMDER üyeleri katıldı. Adıyaman Uygulama Oteli (Perre) de gerçekleşen toplantı, 28 Eylül sabahı saat 10.00’da başlayıp 17.00’de sona erdi.

Toplantıda ele alınan konular şunlardı:

Adıyaman'daki toplantıya, Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş'ın başkanlığında 4 kişilik bir ekiple katılan Kayseri Şubesi, Adıyaman’a bir gün önce giderek çeşitli ziyaretler ve istişarelerde bulundu. Kayseri ekibi, ilk olarak İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi'ni ziyaret ederek, Cemiyet Şube Başkanı Sezai Ekinci ile bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra İnsan ve Değer Hareketi Adıyaman Temsilcisi Abdülhakim Yalçın'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. İyilikder Adıyaman Şubesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında Başkan Sami Türk'ten çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Bilgi ve Hikmet Vakfı’na da ziyarette bulunan Kayseri ekibi, burada üye ve gönüllülerle muhabbet ederek bilgi aldı. Aynı gün akşam Özgün Fikirder Derneği'ni ziyaret eden Kayseri ekibi, burada Başkan Turgay Bey ve diğer misafirlerle bilgi alışverişinde bulundu.

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Adıyaman ziyaretinde İlim Yayma Cemiyeti, Bilgi ve Hikmet Vakfı, Özgün Fikir Derneği, İnsan ve Değer Hareketi, İyilikder ve MAZLUMDER Adıyaman Şubesi’nde güzel bir şekilde karşılanıp ağırlandıklarını belirtti. Ayrıca Adıyaman Uygulama Oteli Müdürü Mehmet Ateş tarafından da misafir edildiklerini ifade eden Taş, Adıyaman'a teşekkürlerini iletti. Depremden sonra Adıyaman'da yaraların sarılmasından ve hayatın normale dönmeye başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: REMZİ YILDIRIM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —