MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün’den Yeni Yıl Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında; Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden hiçbir şer odak hedefine asla varamayacaktır.

MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün’den Yeni Yıl Mesajı
GÜNDEM 30.12.2022 17:42:00 115 0

Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı 2023 Yılına girmenin mutluluğu ve heyecanından dolayı bir mesaj yayımladı,

Başkan Özgün, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, “ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi, Türkiye'nin 2023 vizyonuna kast etmek isteyenler mahcup ve mağlup olacaklardır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden hiçbir şer odak hedefine varamayacaktır. Cumhur İttifakı olarak, milletimizin birlik ve beraberliği ile şer odaklarının bütün planlarını bozacağız. Dünyada ve Türkiye’de sevinç ve hüznün birlikte yaşandığı bir yıl geride kalmıştır. 2022 yılı içerisinde yaşanılan sıkıntılara birlikte göğüs gerip, elde edilen başarının gurur ve mutluluğunu milletçe beraber paylaşıyoruz. Milli varlığı ve milli haysiyeti hedef alan saldırıların üstesinden gelme gayretiyle bir yıl daha geride kaldı. Her yeni başlangıç gibi 2022 yılında, dünyada ve ülkemizde siyasi, sosyal, ekonomik belirsizliklerin meydana getirdiği risklerin ortadan kalkmasını ve her alanda iyileşmelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum. İçimizde ve yakın çevremizde milli bekamızı tehdit eden terörist yapılanmalara karşı “Cumhur İttifakı” olarak aldığımız kararlı adımların hayırlı neticelerini 2023 yılı içerisinde fazlasıyla görmeyi ümit ediyorum. İnşallah 2023 yılı, “tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet” hedefimizden bizi uzaklaştırmak isteyen terör şebekelerinin enerji ve heveslerinin kırıldığı bir yıl olacaktır. Milletimizin birlik ruhu, fesat odaklarının bütün tuzaklarını bozacaktır” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Başkanı Hüseyin Özgün’ Mesajı

İlginizi Çekebilir

Veteriner Hekim Yıldız: 'İklim değişikliği gıda arzını olumsuz etkileyecek'

Sadıkoğlu: Biriken vergi borçlarının bir defaya mahsus silinmesini talep ediyoruz

Büyükşehir’den Geben’e yeni köprü

Büyükşehir İtfaiyesi, Haziran Ayında 3 Bin 368 Olaya Müdahale Etti

Adıyaman’da benzin motorin fiyatları ne kadar? 8 Temmuz 2024 Güncel akaryakıt fiyatları

'Mesleki ve Teknik'te devlet teşviki protokolü

İBB iştiraklerinden rekor başarı

Hava Taksi işletmelerinden NOTAM çağrısı... Gereksiz NOTAM’lar havacılığı kısıtlıyor

Bakan Yerlikaya'da 'sel' paylaşımı ve teşekkür

Bakan Kurum: Hiçbir soruna kulak tıkamıyoruz

2 bin 300 adet Doçka mühimmatına imha!

Bakan Bolat'ın Afgan çobanlarla ilgili açıklaması çarpıtıldı... Bakanlık açıklama yaptı

Tütün üreticisinin emeği yok oldu - Videolu Haber

Ankara Kent Konseyi 6. Genel Kurulu toplandı

Bakan Uraloğlu: Uzaya imzamızı atıyoruz, Türksat 6A’yı bu gece uzaya fırlatıyoruz