Tarih: 30.04.2023 18:10

MHP Kahta Seçim Karargahı Açılışı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Fatih Mahallesi 100. yıl parkı civarında seçim karargah açılışı için toplanan partililere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra   açılış  ve  selamlama konuşmasını MHP Kahta İlçe Başkanı Ahmet Dinçer ve MHP Adıyaman Milletvekili  adayı  Siraç Aslan yaptı.

Aslan, bu önemli günde  karargah açılışı için davetine icabet eden tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek, yaptıkları saha  çalışmaları  hakkında açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Hüseyin Özgün, Davaya sadakatten ayrılmayacağız ve seçimleri en güzel şekilde başarıyla ulaştırma hedefinde ilerleyeceğiz. 

Başkan Özgü'ün konuşmasından sonra kürsüye  gelen MHP Adıyaman Milletvekili adayı İsmail Gümüş ise Cumhur ittifakı olarak yaklaşan seçimlere  çok hazırlıklı çalıştıklarını, parti misyon ve vizyonuna uygun şekilde parti çalışmalarını sürdürdüklerini, Halk olarak bu seçimin önemini dile getiren Gümüş, emin adımlar ile  seçimlerde  en güçlü şekilde vekil ve vekiller çıkararak bu davanın bayrağını  en üst zirveye  taşımanın mutluluk ve onurunu  yaşayacaklarını dile getirdi.

Konuşmalardan sonra Karargah açılışına kurdele kesimine geçildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —