MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Mevlit Kandili mesajı

MHP Lideri Bahçeli,Mevlit Kandili münasebeti dolayısıyla bir mesaj yayımladı.“Her manada derlenip toparlanmak için bu mümtaz gecenin bir fırsat, bir nimet,bir dönüm noktası olmasını diliyor,Kandilimiz mübarek olsun" Dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli
GÜNDEM 14.09.2024 15:42:00 27 0

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Mevlit Kandili münasebeti dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Yöresi ve kökeni ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza, aziz milletimize, Türk-İslam alemine kardeşçe, huzur içinde, bir ve beraberce bir ömür geçirmelerini niyaz ediyor, bahusus en iyi dileklerimi sunuyorum. Her manada derlenip toparlanmak için bu mümtaz gecenin bir fırsat, bir nimet, bir dönüm noktası olmasını diliyor, Kandilimiz mübarek olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Mevlit Kandili mesajı:

Bu gece Efendimiz Resûlullah’ın yeryüzüne ilahi rahmet müjdesiyle teşrifinin 1453’üncü yıl dönümüdür. İstikameti kaybolmuş, istikrarı mahvolmuş, iradesi mefluç olmuş insanlık alemi kutlu doğum mucibince belini doğrultmuş, nihayet güzel ahlakın sıcaklığı, merhamet ve muhabbet çağrısının aydınlığı kademe kademe dünyayı tesiri altına almıştır.

Son zamanlarda yaşanan, hamiyet ve haysiyet sahibi her insanımızı derinden yaralayan müessif hadiselerin birbirine eklemlenerek cereyan etmesi manevi arınmaya, saflarımızı daha da sıkı tutmaya çok ihtiyacımız olduğunun hiç şüphesiz kanıt ve karinesidir.

Bireysel ve toplumsal şiddetin dalga boyundaki yükseliş karşısında herkesin sorumluluk duygusuyla harekete geçmesi mutlak bir zorunluluk haline gelmiştir.

Allah’tan korkan, kuldan utanan, birbirinin hakkına saygı duyan, milli ve manevi ortak değerler paydasında buluşan, Sevgili Peygamberimizin ahlakıyla donanan, empati yapabilen, büyüğe hürmet, küçüğe sevgi gösteren müessir tavır, tutum ve davranış kalıbını genele teşmil etmek yegane görevimiz olmalıdır.

Kız çocuklarının diri diri gömüldüğü cahiliye döneminin kaos ve karanlığını tevhid inancının meşalesiyle berhava eden, aklın ve adaletin bayraktarlığıyla kalpleri fetheden Resûlullah’ı hakkıyla tanımak, hayatımıza nakledip ruhumuza nakşetmek başlıca ümit ve temennimdir.

Mevlit Kandili münasebetiyle, yöresi ve kökeni ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza, aziz milletimize, Türk-İslam alemine kardeşçe, huzur içinde, bir ve beraberce bir ömür geçirmelerini niyaz ediyor, bahusus en iyi dileklerimi sunuyorum. Her manada derlenip toparlanmak için bu mümtaz gecenin bir fırsat, bir nimet, bir dönüm noktası olmasını diliyor, Kandilimiz mübarek olsun diyorum.


İlginizi Çekebilir

Büyükçekmece'de site güvenlik görevlisine bıçaklı saldırı!

Müftülükten vatandaşlara 'Geçerken' hediye

Bakan Güler Bayburt'ta temaslarda

Fenerbahçe heyeti Külliye'de

Makarna fabrikasındaki patlama neden oldu? Un patlamaları büyük çaplı patlamaya neden olabiliyor!

Memurlar eşitsizliğin son bulmasını istiyor... Memurlar, 5434 sayılı kanuna tabi olmalı!

Aile ve Gençlik Fonu için başvurulara Osmaniye de eklendi

Ormanya’da üretilen Kızıl Geyikler doğaya salınacak

Samsun-Kırıkkale hızlı tren hattına start 2025'te

MEB'den ilkokullar için biçimlendirici etkinlikler

İstanbul Kadıköy'e Büyükşehir'den bir öğrenci yurdu daha

İnşaatta toparlanma beklenmiyor

Hac ön kayıtları 27 Eylül'e uzatıldı

Su ürünleri yetiştiriciliği desteklenecek... Verilecek ödemeler belli oldu

Sarsılmaz, yeni nesil ürünleri Güney Afrika'da görücüye çıkarıyor