MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin "Anneler Günü" mesajı

Bahçeli“Fedakarlığın burcu olan annelerimizin hayır dualarına layık olabilmek niyazıyla,hayatta olan annelerimize sağlıklı bir ömür,halen tedavi altında olanlara şifalar,vefat eden annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum"dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin
GÜNDEM 12.05.2024 14:34:00 89 0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

MHP Lideri Bahçeli “Annenin kırılması ve gücenmesi alemin mahzunlaşmasıdır. Fedakarlığın burcu olan annelerimizin hayır dualarına layık olabilmek niyazıyla, hayatta olan annelerimize sağlıklı bir ömür, halen tedavi altında olanlara şifalar, vefat eden annelerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. En başta şehit annelerimiz olmak kaydıyla, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, sonsuz hürmetlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Anneler Günü mesajı

Doğum ile ölüm arasında tıpkı bir sarkaç gibi gidip gelen, biteviye devam eden, inişli çıkışlı pek çok patikası olan, her insanın ayrı bir hikayesinede sahnelik yapan şu fani hayatın gerçek anlamı, genel ahlaki fikri annelerimizin muhterem varlığında ve muazzez vakarında mahfuzdur. Anne, merhamet ve metanet duygusunun nişanesi, karşılıksız sevgiyle beraber, sabır ve sağduyunun timsalidir. Her anne özel, her anne önemli, her anne övünç kaynağıdır. Onları üzmeyelim, onları incitmeyelim, onlara aslayüzümüzü dönmeyelim. Bilelim ki, anne hayattaki ilk ışığımız, ilk sıcaklığımız, ilk güvencemiz, ilk nefesle son nefes arasındaki güneşimiz ve güldestemizdir. Annenin kırılması ve gücenmesi alemin mahzunlaşmasıdır. Fedakarlığın burcu olan annelerimizin hayır dualarına layık olabilmek niyazıyla, hayatta olan annelerimize sağlıklı bir ömür, halen tedavi altında olanlara şifalar, vefat eden annelerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. En başta şehit annelerimiz olmak kaydıyla, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, sonsuz hürmetlerimi sunuyorum.

KAYNAK TÜRKGÜN 


Anahtar Kelimeler: Lideri Devlet Bahçeli’ "Anneler " mesajı

İlginizi Çekebilir

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor

Pandemi döneminin önemli ismiydi... Ayrı ayrı teşekkür etti

Bakan Kurum: Söz veriyoruz...

İmamoğlu'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı!

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı

Murat Kurum yeniden makamda

Suriyelilere vergi muafiyeti iddiası dezenformasyon!