MHP'li Bülbül: MHP'nin adını terörle, federasyonla yan yana getirmek gölgede güneş aramaya benzer

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, "Bizler, Cumhuriyetin, Anayasa'nın ilk 4 maddesine sonuna kadar bağlı olan bir anlayışla Türkiye'nin ikinci yüzyılında siyaset yapmaya, önünü açmaya çalışıyoruz.'' dedi

MHP
SİYASET 28.12.2023 15:42:00 80 0

Milliyetçi Hareket Partisinin birileriyle, eyalet isteyenlerle, şunlarla bunlarla yan yana geldiğini ifade ediyor; önemli olan Milliyetçi Hareket Partisinin hangi anlayış çerçevesinde siyasetini yürüttüğü, Cumhur İttifakı’nın hangi anlayış çerçevesinde siyaseti yürüttüğüdür.

Bizler, cumhuriyetin kurucu değerlerine, Anayasa’nın ilk 4 maddesine sonuna kadar bağlı olan bir anlayışla Türkiye’nin ikinci yüzyılında siyaset yapmaya, Türkiye’nin ikinci yüzyılında önünü açmaya çalışıyoruz.

Bak, Veli Ağbaba, MHP onlarla yan yana gelmez, o anlayışla yan yana gelmez ama sen teröristlerle yan yana gelirsin, ondan sonra da çıkarsın burada kendini yırtarsın çok alıştığın gibi! Milliyetçi Hareket Partisine fazla dolanma! Ankara’da önce sabah camiye taziyeye git, arkasından HEDEP’le beraber ittifak görüşmelerini yap; güzel, yan yana gel! Ankara’da beraber tezkereye “hayır” de Irak, Suriye tezkeresine “hayır” de Yozgat’a git, “Kandil’i yok edeceğim.” de; olur mu, olur; siz yaparsanız olur! PYD’lileri “vatanını kurtaran, koruyan kahramanlar” diye konuş, ondan sonra burada Mehmetçikle ilgili güzelleme yap; yer mi, yemez, yemez! Genel Merkezde mülakat veren, Rudaw’a mülakat veren o bölücü danışman konuşma yaparken arkadan Türk Bayrağı’nı çek, HDP’yle görüşme yaptığınız zaman aşağıda, basın toplantısında yanında durmaya utanın, ondan sonra gelin “Bu sefer farklı olacak, bu sefer şeffaf iş birliği yapacağız.” deyin. Yer miyiz? Yemeyiz.

E, şimdi, Mehmetçik Afrin Harekâtı’na gidecek, Afrin’de PKK kendini “Afrin’in içine girilmesin.” diye yırtacak, Kılıçdaroğlu çıkacak diyecek ki “Afrin’in içine girmeyin, çok kan akar.”

Biz sizin neyin peşinde olduğunuzu biliyoruz Veli Ağbaba! Gelip de buradan mavra yapma kimseye! Senin mücadelenin ne olduğunu da biliyoruz.
Sen önce yanında beraber durduğun PKK’lıların hesabını ver burada, kalkıp bize hesap sorma arkadaş! 

Sen bu meselelerde provokasyon ve kınama arıyorsan, burada, çıkacaksın Akif Hamzaçebi’yi kınayacaksın kardeşim, sen Gürsel Erol’u kınayacaksın! “O bildirinin altına imza atmamız gerekir.” diyen onlarca milletvekilini kınayacaksın! Yiğitsen önce onu söyle, arkasından bize sıra gelirse konuşuruz.

Kaynak Türkgün


İlginizi Çekebilir

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!

CHP’li Kayabaşı’ndan mitinge davet