MHP'li Büyükataman'dan, CHP'li Öztrak'a tepki: CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğu saklanamaz bir gerçek olarak ortadadır

MHP'li Büyükataman'dan, CHP'li Öztrak'a tepki: CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğu saklanamaz bir gerçek olarak ortadadır

MHP
SİYASET 2.08.2023 12:39:00 199 0

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ''Yerel yönetimlerde şehirlerimize hizmet etmek yerine zillet ittifakının sonu gelmeyen kavgaları içerisinde birbirine çelme takma yarışına giren, asli görevini unutup yabancı büyükelçilerden randevu kovalayan, belediye kadrolarında PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye kontenjan veren CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğu saklanamaz bir gerçek olarak ortadadır.'' dedi

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman sosyal medya hesabında CHP sözcüsü Faik Öztrak'a tepki gösterdi.

MHP'li Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde;

Yerel yönetimlerde şehirlerimize hizmet etmek yerine zillet ittifakının sonu gelmeyen kavgaları içerisinde birbirine çelme takma yarışına giren, asli görevini unutup yabancı büyükelçilerden randevu kovalayan, belediye kadrolarında PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye kontenjan veren CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğu saklanamaz bir gerçek olarak ortadadır.

Ayrıca en ufak bir kar yağışında, yağmur yağışında CHP’li belediyelerin rezilliği defalarca ortaya çıkmıştır. Hal böyleyken CHP sözcüsü Faik Öztrak ve CHP milletvekillerinin hadsiz sözlerle Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alması düpedüz pişkinliktir.

Vatandaş karla mücadele ederken kendi tatile giden, terörle iltisaklı şahısları belediyelerde istihdam eden, cumhurbaşkanı yardımcısı olma hevesiyle belediye hizmetlerini durdurup siyasi ikbal peşinde koşan ve milletimizin hakkı olan belediye imkânlarını Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına peşken çeken belediyelerin üzerinden elbette zilletin gölgesi kalkmalıdır. Şehirlerimiz merkezi yönetimle uyum içerisinde, üretken belediyecilik anlayışına ve hizmete kavuşmalıdır.

31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi; mevcut belediye başkanlıklarımızı koruyarak bunun üzerine yenilerini ekleyecek, Cumhur İttifakı; belediyelerin zilletin elinde ziyan olmasına son verecek ve milletimizi hak ettiği hizmetle buluşturacaktır.

Büyük Türk milleti 14 ve 28 Mayıs’ta Türkiye’yi zillete nasıl teslim etmediyse; 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de üzerine karabasan gibi çöken CHP’nin zillet belediyeciliğinden kurtulacak ve Cumhur İttifakı ile Türkiye Yüzyılına yakışır belediyecilik anlayışına kavuşacaktır.

Aziz milletimiz bu yükü sırtından atacak ve iradesini siyasi ikbal kavgalarına peşkeş çekenlere haddini bildirecektir.

CHP sözcüleri ve milletvekilleri öncelikle parti içindeki koltuk kavgalarını, vatandaş hizmet beklerken kulislerden kafasını kaldıramayan belediye başkanlarını ve kimin kime çelme taktığı belli olmayan kümeslerindeki kavgayı milletimize açıklamalıdırlar.

Zira kümesleri koltuk hayaliyle yanıp tutuşan aç tavuklarla doludur.


İlginizi Çekebilir

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü