MHP'li Büyükataman'dan TSK’ya iftira atan CHP’li Tanrıkulu’na sert tepki: Meclis’te oturmamalı

Büyükataman, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iftiralarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

MHP
SİYASET 9.09.2023 17:51:00 194 0

Sezgin Tanrıkulu'nun eli kanlı teröristlere destek verme ve PKK'nın "TSK kimyasal silah kullandı" gibi iftiralarına destek verme konularını hatırlatarak CHP’li vekilin bunlara bir yenisini daha eklediğini belirten MHP’li Büyükataman, Tanrıkulu'nun son olarak TV programında Türk askerine karşı alçakça iftiralar attığını belirtti.

MHP Genel Sekreteri,  Tanrıkulu'nun CHP milletvekili olarak terör örgütü PKK'nın propagandasını yaparak partisinin itibarını sarsan bir davranış sergilediğine dikkat çekti.

Büyükataman, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iftiraların terör örgütüne hizmet etmek anlamına geldiğini ve bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu vurguladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dünya tarihinin en saygın ve asil ordularından biri olduğunu belirterek, Tanrıkulu'nun iftiralarının Türk askerine karşı yapılan haksız bir saldırı olduğunu ifade etti.

Son olarak, Tanrıkulu'nun iftiralarına ve Türk askerine karşı yapılan saldırılara karşı TBMM'de oturmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Eli kanlı teröristlere destek verme konusunda sicili kabarık olan, geçmişte “TSK kimyasal silah kullandı” şeklindeki PKK iftiralarına da alçakça destek veren CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu skandallarına bir yenisini daha ekledi.

"TÜRK ASKERİNE ALÇAK İFTİRA"

Sezgin Tanrıkulu dün katıldığı bir TV programında; hain terör örgüt PKK’nın ağzıyla, “TSK 15 köylüyü helikopterden attı, köyleri yaktı ve bombaladı” diyerek kahraman Türk askerine alçak iftiralarda bulundu.

'MİLLETİN DEĞİL PKK'NIN VEKİLİ GİBİ DAVRANIYOR'

CHP milletvekili sıfatını taşıyan bu şahıs, milletin değil adeta terör örgütünün vekili gibi davranarak; CHP kadrolarının içinde bulunduğu rezil durumu bir defa daha ortaya çıkarmıştır.

“KILIÇDAROĞLU CHP’SİNİN; ATATÜRK’E, TÜRK DEVLETİNE, VE ASKERİNE DÜŞMANLIK BESLEYENLERİN BARINAĞI OLDU”

Her fırsatta “Atatürk’ün Partisiyiz” “Devleti Kuran Partiyiz” diye propaganda yapan Kılıçdaroğlu CHP’sinin; Atatürk’e, Türk devletine, ve askerine düşmanlık besleyenlerin barınağı olduğu maalesef aşikar bir gerçek haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu CHP’si ne yazık ki bebek katili PKK’nın iftiralarını gündeme taşıyan kadrolar tarafından ele geçirilmiştir. Türk milletinin meclisinde oturan Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri’ne iftiraları adeta terör örgütüne taşeronluk, düşmana askerliktir.

'MECLİS'TE OTURMAMALI'

Türk Silahlı Kuvvetleri dünya tarihinin gördüğü en şerefli, en merhametli en asil ordusudur. Terör örgütünün sözcülüğüne soyunarak TSK’ya iftiralar atan CHP’li Tanrıkulu’nun iftiraları ve Türk askerine iftira atanların TBMM’de oturması asla kabul edilemez!"


İlginizi Çekebilir

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin