MHP'li Hüseyin Özgün: Polisimizi seviyor ve daima yanlarındayız

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP
GÜNDEM 10.04.2022 12:14:00 272 0

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin, icra ettikleri görevler hayati derecede önemlidir ve vazgeçilmez değerdedir.” ifadelerini kullandı. 

“TÜRK POLİSİMİZ KUTLU BİR GÖREV İCRA ETMEKTEDİRLER”

Başkan Özgün devamla şunları söyledi:

“Türk Polisi isminden anlaşıldığı gibi vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, toplumsal barış ve istikrarın yanında kamu düzeninin de korunmasında Türk Emniyet Teşkilatı’nın varlığı hepimize güven vermektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderimin ifadeleriyle ‘Vatana, millete, bayrağa sevgide cevval bir sadakat timsali’ olan Türk polisi, mesai mefhumu gözetmeden ve gerektiğinde canı pahasına suç ve suçlulara karşı mücadele vermekte, kutlu ve zor bir görev icra etmektedir.” 

“VATANIMIZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞAN HER KURUMUN DAİMA YANINDAYIZ” 

 “Türk polisi huzur ve güvenin adresidir. Ülkemiz ve milletimiz için çalışan her kurumun yanında olduğumuz gibi polisimizi de seviyoruz ve inanıyoruz, daima yanlarındayız.” diyen MHP Adıyaman İl Başkanı Özgün, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, tüm emniyet persnelini tebrik ediyor, Başta Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Doğan'ın şehit edilen evladı Şehit Polisimiz Fatih Doğan ve görevi başında şehit olan tüm kahraman polislerimize Yüce Allah’tan rahmetler diliyorum. Görevi başında olan emniyet mensuplarımıza da esenlikler ve başarılar diliyorum.”


İlginizi Çekebilir

Sağlık çalışanları yeni Bakan'a seslendi... Sağlıkta acil önlemler alınmalı

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu

Ahmet Sevim’den Milli Takıma tebrik

Yılmaz: Enflasyonda düşüş başladı

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı