MHP'li İsmail Özdemir'den Kabaş'a tepki: Bu çirkin sözler asla medya etiği olarak değerlendirilemez

​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden, Tele1 ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri dolayısıyla gazeteci Sedef Kabaş'a tepkisini gösterdi.

MHP
SİYASET 22.01.2022 05:51:00 187 0

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden, Tele1 ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri dolayısıyla gazeteci Sedef Kabaş'a tepki gösterdi. Özdemir, "Bahse konu olan meselede kullanılan çirkin sözler fikir özgürlüğü yahut medya etiği kapsamında asla değerlendirilemez." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in ifadeleri şu şekilde;

İnsanlıktan nasibini almadığı anlaşılan, ahlaki ve toplumsal hassasiyetlerde yeri olmayan sözleriyle tanınan gazeteci görünümlü bir şahsın, hiç kimse için kullanılmayacak çirkin bir tanımlamayla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesi kabul edilemez.

Bahse konu olan meselede kullanılan çirkin sözler fikir özgürlüğü yahut medya etiği kapsamında asla değerlendirilemez. Dolayısıyla aynı ifadelerin muhalefetlik kisvesi altında sunulması çabası da abesle iştigal bir durumdur.

Zillet cephesinin medyasından siyasi temsilcilerine varıncaya kadar ağzı ve ahlakı bozuk tutumu tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. Tele 1 gibi adeta lağım kusan ekranlarda telaffuz edilen ifadelere yönelik ilgili kurumlar ve hukukun gereğini acilen yerine getirmesi elzemdir.

Şehit bacısına söven milletvekili ile onu savunacağım derken medyaya ve topluma hakaretlerle küfürler yağdıran siyasilerden sonra şimdi de aynı cenahtan gazeteci kılığına girmiş bir şahısın üzerinden bu vakanın yaşanması, nefretin ahlaksızlığı doğurduğunu göstermiştir.


İlginizi Çekebilir

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü