MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

MHP’li Büyükataman, “Tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.” diyerek Özel’e tepki gösterdi.

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi
SİYASET 5.07.2024 15:25:00 18 0

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Büyükataman, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasını büyük bir skandal olarak nitelendirdi.

"BOZKURT, TÜRK MİLLETİNİN SEMBOLÜDÜR"

MHP’li İsmet Büyükataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.”

"CHP, ATATÜRK’ÜN ÇİZGİSİNDEN UZAKLAŞTI"

Büyükataman, Özel'in açıklamalarının CHP'nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, şunları ekledi:

“DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.”

"BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ"

Büyükataman, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz.”

MHP’li Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde;

"Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.

DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.

Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz."  Kaynak Türkgün 

 

Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar…

— İsmet Büyükataman (@buyukataman) July 5, 2024

 


İlginizi Çekebilir

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, CİBUTİ BÜYÜKELÇİSİ’Nİ TBMM’DE AĞIRLADI

Başkan Öcal: Konteyner Kentteki aileler ne olacak

Başkan Sevim: Yüzde 25 zam yasağı yeni sorunları getirecek

Türkiye Veteriner Hekimler Mesleki ve Özlük Hakları Topluluğu'nun CHP ziyareti

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu