MHP’li Osmanağaoğlu: 2 Haziranda bu hasretimiz son bulacak kazanan Aksaray olacak

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu Aksaray - Güzelyurt seçim çalışması programında konuşma yaptı. “2 Haziranda bu hasretimiz son bulacak kazanan Aksaray olacak.” Dedi.

MHP’li Osmanağaoğlu: 2 Haziranda bu hasretimiz son bulacak kazanan Aksaray olacak
SİYASET 26.05.2024 17:14:00 91 0

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Aksaray - Güzelyurt seçim çalışması programında konuşma yaptı. Tamer Osmanağaoğlu konuşmasında “Aksaray’ın her köşesi için sabırsızlanıyoruz. Güzelyurt’a, Güzelyurtluya daha fazla hizmet edebilmek için, Güzelyurt’u üretken belediyecilik anlayışımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah 2 Haziranda bu hasretimiz son bulacak kazanan Aksaray olacak sevdası Aksaray olanlar olacak.” İfadelerini kullandı.

MHP’li Tamer Osmanağaoğlu’nun konuşmasının tamamı:

Saygıdeğer Milletvekilim, Değerli MYK Üyelerim, Kıymetli MYK üyelerim ve değerli hemşerilerim hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Sözlerimin başında değerli büyüğümüz, kıymetli Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Aksaraylı, Güzelyurtlu hemşerilerimize iletmem için emanet ettiği selamlarını ve muhabbetlerini arz etmek isterim.

31 Mart Yerel Seçimleri yurdumuzun her bir köşesinde demokratik olgunluk içinde gerçekleştirilmiş, Aksaray’ımızda olduğu gibi Güzelyurt ilçemizde ve Sağlık kasabamızda da yenilenecek seçimlerle inşallah nihayete erdirilecektir. 1 oyun dahi ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu, seçim sonucunu etkileyebileceğini her zaman söyleriz. Ama adeta demokrasi şöleninin yaşandığı hem Güzelyurt ilçemizde hem de Sağlık kasabamızda 1 oyun değerini hep birlikte yaşayarak, görerek tecrübe ettik. O sebeple kaybedecek bir insanımız olmadığı gibi, emanet edilen her bir oya dahi sahip çıkma sorumluluğumuzu hatırlatan bir demokrasi yarışı içindeyiz.

Şükürler olsun ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak yurdumuzun dört bir yanında onlarca belediyemizde, ulaşılabilir, şeffaf, ayırmadan ve ayrıştırmadan hizmet vadeden bir belediyecilik anlayışımızla milletimize hizmet yarışı içindeyiz.  İnşallah bu anlayışımız Güzelyurt ilçemize de Sağlık Kasabamızda da çok şey kazandıracaktır.

Aksaray coğrafi konumu açısından, güzergahı açısından gerçekten önemli ve çok daha fazlasını hak eden bir ilimiz. Güzelyurt ilçemiz de kendine has özellikleriyle özel bir konumda. Dolayısıyla bugünlerde yapılacak her bir belediyecilik hizmeti normalinden daha fazla önem arz etmektedir.  Güzelyurt ilçesi tarihi dokusuyla ve kültürel mirasıyla turizmden aldığı payın çok daha fazlasını alma kapasitesine sahip bir ilçemiz. Sadece Aksaray için değil elbette, Niğde’de için de önemli bir ilçemiz.  Dolayısıyla hem sosyal, hem kültürel hem de ekonomik açıdan zannedildiğinden çok daha büyük bir potansiyele sahip Güzelyurt Belediyecilik anlayışının da en güzelini, en hızlısını ve en üretkenini hak etmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi de üretken belediyecilik anlayışıyla Güzelyurt’a hizmet etmek için sabırsızlanmaktadır. Elbette burada zamanında Selanik’ten gelen hemşerilerimizin olduğunu da biliyorum. Selanik gönlümüzde bir yara, ama Güzelyurt ise başımız da taçtır. Vesileyle Gazi Paşa Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle anmak istiyorum. İnşallah onun ve silah arkadaşlarının emaneti güzel yurdumuzun her bir köşesi gibi Güzelyurt’umuz da Türk ve Türkiye Yüzyılının hizmet seferberliğinden payını en iyi ve en hızlı şekilde alacaktır.

Her zaman söylediğimiz gibi, ayırmadan ayrışmadan herkes için belediye herkes için belediyecilik prensibimizden asla vazgeçmeyeceğiz.  Ayrıca demokrasinin en nadide örneklerinden birisinin yaşanmasına vesile olan Güzelyurtlu hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum.  Sandıkta Güzelyurtlunun her bir oyuna sahip çıkan Adayımız Sadullah Er’e il ve ilçe başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle bir hususu da huzurlarınızda söylemek isterim:

Aksaray’ın çok kıymetli, Aksaray sevdalısı bir milletvekili var. Ramazan Kaşlı beyin samimiyetle çalışmalarına şahidim.

Ama bilin ki Ankara da Aksaray sevdalısı Milliyetçi Hareket Partili 49 milletvekili ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli var. 

Daha önce de söylediğim gibi;  Aksaray’ın her köşesi için sabırsızlanıyoruz. Güzelyurt’a, Güzelyurtluya daha fazla hizmet edebilmek için, Güzelyurt’u üretken belediyecilik anlayışımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah 2 Haziranda bu hasretimiz son bulacak kazanan Aksaray olacak sevdası Aksaray olanlar olacak. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi bir kez daha saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Gerçekleşecek seçimlerin Güzelyurt’umuz için hayırlara getirmesini diliyorum. Sağ olun var olun hepiniz Allah’a emanet olun.

KAYNAK TÜRKGÜN


İlginizi Çekebilir

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!

CHP’li Kayabaşı’ndan mitinge davet

Cüneyt Aldemir: "105 yıl önce Tokat'ta İstiklal Meşalesi Yakıldı"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiyor mu? Bursa nasıl etkilenecek?

Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Bakan Kacır’ı ziyaret etti 

DEVA'lı vekil Ekmen Mersin'in sorunlarını anlattı