MHP'li Özdemir: "Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, FETÖ terör örgütü bünyesinde görülen iç hesaplaşmaların örgütün Türkiye'deki siyasi operasyonlarını deşifre ettiğini belirterek, "Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz" mesajını verdi.

MHP
SİYASET 7.06.2024 14:57:00 79 0

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, FETÖ terör örgütünün iç hesaplaşmalarının Türkiye'deki siyasi operasyonlarını da deşifre etmeye başladığını belirtti. Özdemir, 1 Kasım 2015'ten sonra MHP'yi hedef alan sistematik ve rezil oyunların artık ayyuka çıktığını ifade etti.

MHP'Yİ BÖLMEYE ÇALIŞAN OYUNLAR

FETÖ'nün önce MHP'yi bölmeye çalıştığını, ardından 15 Temmuz ihanet girişimini hazırladığını belirten Özdemir, bu siyasi oyunların, MHP'nin sahip olduğu toplumsal desteği bölmek üzere hesaplandığının anlaşıldığını söyledi. Özellikle ihanet ve proje partisi olarak kurulan siyasi organizasyonların, FETÖ'nün destek verip önünü açmak için uğraştığına dikkat çeken Özdemir, Cumhur İttifakı'nın birliğini ve gücünü kırmak için FETÖ'nün sinsice çalıştığını vurguladı.

2015'TE AYRILAN İSİMLER VE CEVAPSIZ SORULAR

Özdemir, 2015 yılında MHP'den ayrılan isimlerin kurdukları partiye hangi gerekçe ile gittiklerinin ve bu gerekçelerinin karşılığında neyle muhatap olduklarının cevapsız kalan ana soru olduğunu belirtti. Türkiye'de bazı konuların tamamen aydınlığa kavuşması, siyasi huzur ve istikrar için bu sorunun mutlaka sorulması gerektiğini söyledi.

"İFŞAATLAR FETÖ'DE TEDİRGİNGLİĞE YOL AÇTI"

Özdemir, MHP'yi hedef alan küresel ihanet şebekesi operasyonlarının kurumsal yapımızı farklı sebeplerle hedef almasının tezgahının halen devam ettiğini belirtti. FETÖ'nün iç hesaplaşmasının başlamasıyla gelişen yeni süreçte MHP'nin haklılığının tescillendiğini ifade eden Özdemir, ifşaatların FETÖ'de tedirginliğe yol açtığını ve itibar suikastçılarının ortaya çıktığını vurguladı.

"FETÖ VE SOL MEDYANIN ORTAKLIĞI DEŞİFRE OLDUĞUNDA TÜRKİYE’DE ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK"

Özdemir, MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef alan tüm oyunların çok kısa bir süre içerisinde her yönüyle daha net bir şekilde görülür hale geleceğini belirtti. FETÖ ile sol medyanın süregelen fiili ortaklığının deşifre olduğunda Türkiye'de çok şeyin değişeceğini söyleyen MHP’li Özdemir, "İşte bu yüzden hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz," diyerek sözlerine son verdi.

"FETÖ İÇ HESAPLAŞMASI HUKUKİ ZEMİNE TAŞINMALI"

Özdemir, basın ve sosyal medya üzerinden sıklıkla tartışılan FETÖ iç hesaplaşmasına dair sorumlu isimlerin açıklamalarının ve ifşaatlarının bir an evvel FETÖ çatı davasına eklenmesi gerektiğini vurguladı. Konuların hukuki zemine taşınmasının, Türkiye'nin FETÖ ile mücadelesinde daha açık ve başarılı sonuçlar doğuracağını ifade etti.

MHP'li Özdemir açıklamasında şunları kaydetti:

"Son günlerde FETÖ terör örgütü bünyesinde başladığı görülen iç hesaplaşmayla beraber, FETÖ’nün bu zamana kadar Türkiye’deki siyasi operasyonları da deşifre olmaya koyulmuştur.

1 Kasım 2015 tarihinden sonra partimizi hedef alan sistematik ve rezil oyunların tamamı da artık ayyuka çıkmıştır. Önce MHP’yi bölmeye çalışan, ardından 15 Temmuz ihanet girişimini hazırlamaya koyulan siyasi oyunların, takip eden süreç içerisinde MHP’nin sahip olduğu toplumsal desteği de bölmek üzere hesaplandığı anlaşılmaktadır.

Bilhassa ihanet ve proje partisi olarak kurulan siyasi organizasyonların, FETÖ’nün destek verip önünü açmak için uğraştığı, Cumhur İttifakı’nın birliğini ve gücünü kırmak için sinsice çalıştığı her yönüyle görülmüştür. 

Bugün dahi MHP’den 2015 yılında ayrılan isimlerin kurdukları partiye hangi gerekçe ile gittikleri fakat yine bu gerekçelerinin karşılığında neyle muhatap oldukları cevapsız kalan ana sorudur. Türkiye’de bazı konuların tamamen aydınlığa kavuşması, siyasi huzur ve istikrar için bu soru muhataplarına mutlaka sorulmalıdır!

MHP’yi hedef alan ve her daim boşa çıkan küresel ihanet şebekesi operasyonlarının kurumsal yapımızı farklı sebeplerle hedef alması tezgahı halen devam ederken, örgütün iç hesaplaşmasının başlamasıyla gelişen yeni süreç, her konudaki haklılığımızı tescillemiştir. Ne var ki ifşaatlar FETÖ’de tedirginliğe yol açmış, itibar suikastçileri kabak gibi ortaya çıkmıştır.

Bir kez daha ifade etmek gerekir ki MHP ve Ülkü Ocakları’nı hedef alan tüm oyunlar çok kısa bir süre içerisinde her yönleriyle daha da net bir şekilde görülür hale gelecektir. Bilhassa FETÖ ile sol medyanın süregelen fiili ortaklığı da deşifre olduğunda Türkiye’de çok şey değişecektir.

İşte bu yüzden hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz…

Basın ve sosyal medya üzerinden sıklıkla tartışılmaya ve konuşulmaya başlayan FETÖ iç hesaplaşmasına dair sorumlu isimlerin açıklama ve ifşaatların da bir an evvel FETÖ çatı davasına eklenmesi elzem hale gelmiştir. Konuların hukuki zemine taşınması, ülkemizin FETÖ ile mücadelesinde daha açık ve başarılı neticeleri doğurmasını sağlayacaktır." 

KAYNAK TÜRKGÜN


İlginizi Çekebilir

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!