MHP’li Özdemir: Yabancı fonlar milli güvenlik sorunu haline geldi

MHP’li İsmail Özdemir, yabancı kuruluşların Türkiye’deki bazı medya ve topluluklara fon sağladığını belirterek, bu faaliyetlerin milli güvenlik sorunu haline geldiğini söyledi.

MHP’li Özdemir: Yabancı fonlar milli güvenlik sorunu haline geldi
SİYASET 28.09.2024 16:50:00 10 0

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye’nin huzur ve istikrarını hedef alan yabancı fonların tehlikeli eylemlerine dikkat çekti.

“CİNSİYETSİZLEŞTİRME PROJESİNE DESTEK VERİYORLAR”

Özdemir, açıklamasında, bazı medya kuruluşları ve cinsiyetsizleştirme projesi kapsamında sapkın akımların propagandasını yapan toplulukların da bu yabancı fonlarca desteklendiğini belirtti. Ayrıca, müstehcen yayınların da ahlaki çürümeye yol açmak amacıyla bu fonların etkisiyle yürütüldüğünü vurguladı.

“AMAÇ MİLLİ DEĞERLERİ TAHRİP ETMEK”

Özdemir, bu fonların amacının Türk Milleti’nin aile yapısıyla beraber milli değerlerinin tamamını tahrip etmek ve Türkiye üzerinde rezil oyunlara alan açmak olduğunu söyledi. Özdemir, “Başta ABD olmak üzere bazı ülkelerde faaliyet gösteren yabancı kuruluşlar, yerel medya kuruluşlarına para teklif ederek kendi gönderecekleri servis haberlerin yayınlanmasını istemektedir” ifadesini kullandı.

“GÜVENLİK VE ADLİ MERCİLER HAREKETE GEÇMELİ”

MHP’li Özdemir, bu girişimlerin Türkiye’nin huzur ve istikrarını tehdit ettiğini belirterek, güvenlik birimleri ve adli mercilerin gerekli tespitleri yaparak harekete geçmesi gerektiğini ifade etti. Özdemir, “Kaybedecek, vazgeçecek, feda edilecek tek bir insanımız dahi yoktur. Oyunun da, sahiplerinin de, işbirlikçilerinin de farkındayız” dedi.

“TÜRK MİLLETİ BU OYUNLARI BOŞA ÇIKARACAK GÜCE SAHİPTİR”

Özdemir, Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğinden taviz vermeden, bölgesel ve küresel seviyede yükselen zulme karşı durmaya devam edeceğini vurguladı ve Türk Milleti’nin bu oyunları boşa çıkaracak karaktere sahip olduğunu sözlerine ekledi.

MHP'li Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti: 

"Türkiye’nin huzur ve istikrarını, milli değerlerimizi ve insanımızı hedef alan, açık bir milli güvenlik sorunu haline gelen “yabancı kuruluş fonları” kirli ve karanlık eylemlerine hız kazandırmış durumda.

Bazı medya kuruluşlarının yanı sıra, cinsiyetsizleştirme projesi kapsamında sapkın akımların propagandasını yapan topluluklar ve müstehcen yayınlarla ahlaki çürümeye yol açmaya çalışan kişi ve kuruluşlar da yabancı fonlarca desteklenen sahalar haline gelmiş durumda.

Maksat, Türk Milleti’nin aile yapısıyla beraber milli değerlerinin tamamını tahribata uğratmak ve böylelikle ülkemiz üzerinde sürdürülen/sürdürülecek rezil oyunlara alan açabilmektir.

Bu halkaya son olarak başta ABD olmak üzere bazı ülkelerde faaliyet gösteren yabancı kuruluşların, yine bazı illerimizdeki yerel medya kuruluşlarına para teklif ederek, kendilerinin göndereceği servis haberlerin yayınlanmasını istemeleri eklenmiştir.

Türkiye’nin huzur, istikrar ve güvenliğini tehdit eden bu girişimler karşısında güvenlik birimlerimizle, adli mercilerin gerekli tespitleri yaparak bir an evvel adım atmaları elzem hale gelmiştir.

Kaybedecek, vaz geçecek, feda edilecek tek bir insanımız dahi yoktur. Oyunun da, sahiplerinin de, işbirlikçilerinin de farkındayız. Türkiye milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeden, bölgesel ve küresel seviyede yükselen zulme karşı durmaya devam edecektir.

Türk Milleti’nin asalet ve erdemi de bu oyunları boşa çıkaracak yüksek karaktere sahiptir."

Kaynak Etik Haber 


İlginizi Çekebilir

MHP’nin Aile Kurumu 2024 Çalıştayı’ndan toplumu güçlendirecek öneriler

MHP’li Özdemir: Yabancı fonlar milli güvenlik sorunu haline geldi

MHP’li Akçay: MHP, en hazırlıklı parti

Son dakika... Başkan Erdoğan'dan sert çıkış: Bu utanç vesilesi, bu bir ihanettir!

MHP’li Karakaya: Diline sahip çıkan millet savrulmaz, dimdik ayakta durur

MHP'li Taytak'tan Gergerlioğlu’na 'çöp poşeti' cevabı: “Esas sana lanet olsun”

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya seslendi: Netanyahu da Hitler gibi durdurulmalı! Gereken her adımı atacağız

MHP'li Yalçın: MHP’ye bölgesel ve küresel bir siyasi misyon yüklendi

MHP'li Yalçın: Hiç kimse, MHP'yi Anayasanın ilk dört maddesi konusunda denetleyemez, sorgulayamaz, tartamaz

CHP'li Ün: “Büyükbaş Hayvan Sayısı İthalata Rağmen Düşüyor”

Ediz Ün: “TMO’nun Düşük Fiyatları Çeltik Üretimini Bitirecek”

Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

AK Parti Türkiye Buluşmaları Eskişehir’de Gerçekleşti

MHP'li Yurdakul: Çalıştayımızın amacı Türk aile kurumunun muhafaza edilmesi, güçlendirilmesidir

Yazgan: Türkiye'yi kadınlarla değiştireceğiz