MHP'li Özdemir'den Özgür Özel'e sert tepki! Tatil denince akla ilk gelen; İmamoğlu ve sözcüsüdür

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, CHP’li grup başkanvekili Özgür Özel'in MHP'nin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği MYK, MDK, Milletvekilleri toplantısı hakkındaki yersiz söylemlerine sert çıktı.

MHP
SİYASET 12.02.2022 23:56:00 112 0

Özdemir, CHP'li Özel'in MHP Kızılcahamam Kampı için 'kış tatili, kar tatili' benzetmesi yapmasını; Özgür Özel’in sinsi ve kendince kurnaz maksadı olarak yorumlarken esasen tatil denince, Özgür Özel’in de önemli ilişkilerde bulunduğu, İBB Sözcüsü Murat Ongun ve CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun akla ilk gelen isim olduğunu aktardı.

Özdemir açıklamasında, MHP’nin derdinin Türkiye olduğunu ısrarla tekraren vurgularken CHP'nin kendi çekişmelerini başka yerlere mal etme arayışında olduklarını belirtti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bizzat başkanlık ettiği Kızılcahamam’daki toplantıda, ülkenin meseleleriyle iç ve dış gündeminin etraflıca değerlendirildiğini söyleyen Özdemir, "Özgür Özel partisinin İmamoğlu’na karşı takındığı tutumu gidip erkekçe ve mertçe göstersin; ucuz, çirkin ve kof oyunlarla partimize laf söylemesin. CHP şimdi de görüldüğü gibi yalan ve iftira siyasetine karşı sürdüreceği programların hazırlıklarına başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in açıklaması ise şöyle;

ÖZGÜR ÖZEL, CHP'NİN AYIPLARINI GÜNDEMDE TUTMAK İSTEDİĞİNİ GÖSTERMİŞTİR...

"4-6 Şubat 2022 tarihlerinde partimizin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği MYK, MDK, Milletvekilleri toplantımızla alakalı CHP’nin müflis ve müfteri grup başkanvekili Özgür Özel “kış tatili, kar tatili” yorumunda bulunmuş.

Soyadı gibi “Özel” bir yorumla partimizle ilgili açıklama yapan bu şahıs, gerçekte CHP’nin ayıplarını gündemde tutmak istediklerini göstermiştir. Zira ortaya attığı iftira var olan hakikatlerle bağdaşmamaktadır, çağrışımı başkaca amaca haizdir.

TATİL DENİNCE AKLA İLK GELENLER; İBB BAŞKANI İMAMOĞLU VE SÖZCÜSÜDÜR!

Kar tatili denilince, üstelik de böylesi bir dönemde akıllara gelen ilk siyasi parti CHP ve ilk siyasi isimler ise CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile onun “Çok Özel” bağının olduğu söylenen, İBB Sözcüsü sıfatını kullanan Murat Ongun isimli şahıstır.

Zira Elazığ’da deprem olduğunda Erzurum’a kar tatili ve kayak yapmaya giden de, İstanbul’u kar fırtınası vurduğunda İngiliz Büyükelçi ile balık yiyen de İmamoğlu’dur. Aynı günlerde Murat Ongun ise Cenevre’de 450 bin lira tuttuğu iddia edilen kar tatilinde keyif çatmıştır.

MHP'NİN DERDİ TÜRKİYE'DİR!
ÖZGÜR ÖZEL'İN SİNSİ VE KURNAZ MAKSADINI HERKES GÖRMEKTEDİR...

Bir başka husus ise tek bir kayak takımının dahi 15-20 bin lira gibi yüksek ücretle alınabileceği anlaşılıyorken, kar ve kayak keyfi yapan isimlere bakıldığında CHP’lilerin öne çıktığı açıkça sosyal medyalarından paylaştıkları fotoğraflarından görülmektedir.

Millete yoksulluk edebiyatı yapanlar, kar ve kayak keyfinde herkesi geçmektedir. Bu yüzden CHP’li Özgür Özel’in sinsi ve kendince kurnaz maksadını aklı başında olan herkes görmektedir. MHP’nin derdi Türkiye’dir, CHP ise kendi çekişmelerini başka yerlere mal etme arayışındadır.

İMAMOĞLU'NA OYNADIĞINIZ KOF OYUNLARLA PARTİMİZE LAF SÖYLEMEYİN!

Dolayısıyla Özgür Özel, zillet cephesinde süregelen adaylık tartışmalarında CHP haricindeki partileri saf dışı bırakmanın yanında, aslında CHP içerisindeki tartışmalarda da İmamoğlu’nu herkese karşı hedef gösteren bir yaklaşımı güya kurnazca benimsemiştir.

Bizzat CHP’li bazı isimler tarafından iddia edildiği gibi İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasındaki restleşmelerin olduğu bir dönemde Özgür Özel, partisinin İmamoğlu’na karşı takındığı tutumu gidip erkekçe ve mertçe göstersin; ucuz, çirkin ve kof oyunlarla partimize laf söylemesin.

MÜFLİSLİK, CHP'NİN DEĞİŞMEZ KADERİDİR...

MHP, Sayın Genel Başkanımızın bizzat başkanlık ettiği Kızılcahamam’daki toplantımızla ülkemizin meselelerini, iç ve dış gündemi etraflıca değerlendirmiş, özellikle CHP’nin şimdi görüldüğü gibi yalan ve iftira siyasetine karşı sürdüreceği programların hazırlıklarına başlamıştır.

Kendi iç meselesini Türkiye’den önce gören ve kaygısı da sadece parti içi çekişmeler olan, diğer yandan PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile yan yana olmaktan dahi imtina etmeyen bir partinin siyaseti hepten iflas etmiştir. Müflislik bu yüzden CHP’nin değişmez kaderidir."


İlginizi Çekebilir

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü