SİYASET 1.05.2024 23:39:00 61 0

MHP'li Özdemir'den Ümit Özdağ'a tepki: Bu müflis ve müfteri şahsın hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Ümit Özdağ'a tepki gösterdi. Özdemir, Ülkücü Hareketin hem vicdanı hem de hafızasında bu müflis ve müfteri şahsın hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur; elbette sözlerinin de..."

MHP

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir X hesabından Ümit Özdağ'a tepki gösterdi. 

MHP'li Özdemir sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu; 

FETÖ’nün siyaset ayağına müdahale edilmedikçe ve bu ayak deşifre dilmedikçe, Ümit Özdağ gibi tiplemeler toplum nezdindeki fitnelerini yaymaya devam edecektir. 

Bu şahıs, 15 Temmuz ihanetinden sadece birkaç ay önce partimize yapılan sistemli taarruz ve operasyonlarla alakalı durumu, bir geçmiş olsun ziyareti kapsamında konuşurken, odada bulunan Sayın Yıldıray Çiçek ve bir başka genel başkan danışmanımızla beraber tahlil ederken; MHP’nin bu tür operasyonlara ve fitneye karşı her zaman dirençli ve aşılamaz olduğunu ifade ettiğimde “Bu dönem önceki dönemlere benzemiyor, çok daha değişik ve çok daha başka şeyler olacak” söylemiyle cevaplamış, çok değil birkaç gün sonrada partimizden istifa edip gitmişti. 

Belki de aldığı talimat bu yöndeydi!

Tıpkı 12 Mart 1971 muhtırasından bir gün önce partimizden istifa ederek Başbuğumuzu yarı yolda bırakan babası gibi bu şahıs da böylelikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden hemen önce böylelikle MHP’den ayrılmıştı. 

Şimdiyse particilik rolü oynayarak Türkiye’nin milli güvenlik açıkları üzerine yabancı başkentlere danışmanlık yaparak, psikolojik harekatlarla aynı çevrelere hizmet edip, genç kardeşlerimizin sözüm ona akıllarını bulandırmakla meşgul. 

Oysa FETÖ’cü Emre Uslu başta olmak üzere bugün cezaevinde yada yurt dışında kaçak olan ne kadar hain varsa hepsiyle fikirdaş olan da bu şahıstı. 

Abisinin bizzat ABD hükümeti adına çalıştığı hususu ise bir başka konuşulmayan hakikattir. Ve yine kendisinin ABD hükümetine adına, ABD’nin değer verdiği çok mühim hizmetleri vardır! 

O yüzden Ümit Özdağ, Sayın Genel Başkanımızı hiç anlamamış, anlama gibi de bir derdi belli ki hiç olmamıştır. Çünkü biz Ülkücüyüz, Ümit Özdağ ise görevlidir! Biz canımızla, kanımızla sadece Türk Milleti’nin hizmetindeyiz, Ümit Özdağ kendi itiraflarıyla okyanus ötesinin…

O yüzden hakikat aynasında ve Ülkücü Hareketin hem vicdanı hem de hafızasında bu müflis ve müfteri şahsın hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur; elbette sözlerinin de…

KAYNAK TÜRKGÜN


İlginizi Çekebilir

CHP’li Yontar Çorlu’da yaşanan kirliliği Meclis gündemine taşıdı

CHP’li Engin Doğan’dan 19 Mayıs mesajı

Milletvekili Uysal Filistin için Portekiz’den dünyaya seslendi: Vahşeti durdurun

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan’dan başkan Gülpınar’a ziyaret - Videolu Haber

31 Mart seçimlerinin telafisi mümkün

HALKIMIZIN MAĞDUR OLACAĞI HER KARARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Volkan Demir: Önce İsrail ile Ticaret Yok Dediler, Sonra Ticareti Yasakladılar

Başkan Erdoğan'dan FETÖ'cü teröristlere net mesaj

MHP’li Abdurrahman Başkan: Fahiş fiyat ve stokçuluğun önüne geçilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

Genel Başkan İrfan Uzun’dan İstanbul'dan Ankara'ya 'Hayatta Kalma' Yürüyüşü

CHP’li Yontar Meclis’te kamuda tasarruf paketi üzerine söz aldı

İmamoğlu’ndan Çakır’a kutlama mesajı

Beştepe'de gece yarısı kritik zirve!