MHP’li Yalçın’dan Özel’e: İftiracı ve yalancıya haddini çarçabuk bildiririz

MHP'li Yalçın,sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada,CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sert sözlerle eleştirdi.Yalçın,Özel'in yerel seçim rüzgarıyla kibre kapıldığını ve PKK ile işbirliğinin üzerini örtemediğini belirtti.

MHP’li Yalçın’dan Özel’e: İftiracı ve yalancıya haddini çarçabuk bildiririz
SİYASET 22.05.2024 15:26:00 72 0

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sert bir dille eleştirdi. Yalçın, Özel'in siyasi tutumunu ve CHP'nin PKK ile ilişkisine yönelik açıklamalarda bulundu.

"SAHTE DOSTLUK VE UYUM HAVASI DAĞILDI"

Semih Yalçın, açıklamasında CHP'nin estirmeye çalıştığı sahte dostluk ve uyum havasının kısa sürdüğünü ifade etti. Özgür Özel'in gerçek yüzünün grup toplantısında ortaya çıktığını belirterek, "İftiracı ve yalancı Özgür'ün son orta oyununu seyrettik. 'İşte sen busun Özgür Özel.' dedik." şeklinde konuştu.

"KİBRİN ÇUKURUNA ÇOK ERKEN DÜŞTÜN"

Özel'in yerel seçim rüzgârından etkilenip hayallere kapıldığını söyleyen Yalçın, "Sahte diyalog ve siyasi uyum masken çabuk indi. Büründüğün kuzu postundan çıkıp nasıl bir sırtlan olduğunu gösterdin," ifadelerini kullandı. Yalçın, Özel'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin soruları karşısında ezildiğini ve PKK ile işbirliğinin üzerini örtemediğini vurguladı.

"SALDIRGANLAŞIYOR, TOPU TACA ATIYORSUN"

Yalçın, Özgür Özel'in, millete hesap vermesi gereken sorularla karşılaştığında saldırganlaştığını ve suçunu bastırmaya çalıştığını ifade etti. Özel'in, MHP'ye yönelik eleştirilerde bulunurken sesinin titrediğini ve gözlerinin yuvalarından fırladığını belirtti.

"HER HADSİZLİĞİNDE ÇARÇABUK HADDİNİ BİLDİRİRİZ"

Açıklamasında, CHP'nin başına geçirilen Özel'in, MHP'ye ahkâm kesmesine izin vermeyeceklerini söyleyen Yalçın, "Bazı boşboğazlardan aldığı yanlış tüyolarla bize laf yetiştirmeye çalışan Özgür Özel'e her hadsizliğinde çarçabuk haddini bildiririz," dedi.

MHP'li Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

"MÜRAİ ÖZGÜR ÖZEL!!!

Sahteci ve siyaset kalpazanı CHP'nin estirmeye çalıştığı suni dostluk ve uyum havası çabuk dağıldı . Yalancı bahar pek kısa sürdü. Takke düştü, kel göründü. Mürai Özgür'ün gerçek ve çirkin yüzü, grup toplantısında gözler önüne serildi. İftiracı ve yalancı Özgür'ün son orta oyununu seyrettik. "İşte sen busun Özgür Özel." dedik.

Özgür Efendi, yerel seçim rüzgârından esinlenip hayallere kapılarak kibrin, enaniyetin çukuruna çok erken düştün. Şimdiden o koltukta sırıtmaya başladın.

Sahte diyalog ve siyasi uyum masken çabuk indi. Büründüğün kuzu postundan çıkıp nasıl bir sırtlan olduğunu gösterdin.

Lakin, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin hakikati yansıtan çarpıcı sorularının ağırlığı altında ezildin. Lafazanlık ve mugalata yaptın ama PKK'lılarla işbirliğinin, teröristlere yoldaşlığının üzerini örtemedin.

Özgür özel, millete hesap vermen gereken sorularla karşılaşınca saldırganlaşıyor, topu taca atıyorsun.

Yavuz hırsız misali ev sahibini suçlu çıkarıyor, suçunu bastırıyorsun. Yüzlerce askerimizin, binlerce vatandaşımızın katilleri ile birlikte siyaset yaparak MHP'ye ayar vermeye cüret edince bütün pisliklerin ortaya çıkıyor. Bizden söz ederken sesin de titriyor dizlerin de... Gözlerin yuvalarından fırlıyor, kaşların oynuyor...

Aziz milletimize saygıyla ilan ediyoruz:

Siyasi varlığını PKK'nın siyasi kanadına borçlu olan CHP'nin başına geçirilen bir hadsizin, bize ahkâm kesmesine izin vermeyiz. Bazı boşboğazlardan aldığı yanlış tüyolarla bize laf yetiştirmeye çalışan Özgür Özel'e her hadsizliğinde çarçabuk haddini bildiririz." KAYNAK TÜRKGÜN


İlginizi Çekebilir

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!

CHP’li Kayabaşı’ndan mitinge davet

Cüneyt Aldemir: "105 yıl önce Tokat'ta İstiklal Meşalesi Yakıldı"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değişiyor mu? Bursa nasıl etkilenecek?

Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Bakan Kacır’ı ziyaret etti 

DEVA'lı vekil Ekmen Mersin'in sorunlarını anlattı