MHP’li Yıldız’dan muhalefete eleştiri: CHP yeni bir döneme girdi

MHP’li Yıldız’dan muhalefete eleştiri: CHP yeni bir döneme girdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, seçim süreci ve sonrasında yaşananlara ilişkin yaptığı değerlendirmede muhalefeti eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden seçim süreci ve sonrasında yaşananlara ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Mesajında Türk milletinin küresel emperyalizmin tüm planlarını yıktığını ifade eden MHP’li Feti Yıldız, milli iradeye karşı yapılan tüm tertip ve oyunların bozulduğunu vurgulayarak muhalefet partilerinin karanlık girişimlerinin sonuçsuz kaldığını söyledi.

MHP’li Yıldız’ın açıklamaları şu şekilde;

“TÜRK MİLLETİ KÜRESEL EMPERYALİZMİN PLANLARINI YERLE YEKSAN ETTİ”

“Bir seçimin ardından; 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde dünya demokrasilerinde % 50‘lere kadar düşen seçimlere katılım oranı % 90‘lar da gerçekleşmiştir.  Türk Milleti kendi kaderine sahip çıkmış küresel emperyalizmin tüm planlarını yerle yeksan etmiştir. Mandacıları, terör artıklarını, LGBT yandaşlarını, faiz lobilerini sandığa gömmüş “Lider ülke Türkiye” ülküsüne sahip çıkmış, demokrasinin evrensel kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalarak dünyaya örnek olmuştur.

CHP HER AÇIDAN YENİ BİR DÖNEME GİRMİŞTİR”

Milli iradeye karşı yapılan tüm tertip ve oyunları bozmuştur. Muhalefet partilerinin arasındaki güç paylaşımları, pazarlıklar, seçilme üzerine düşürdükleri gölgeler ve karanlık girişimler sonuçsuz bırakılmıştır. CHP her açıdan yeni bir döneme girmiştir.”

Kaynak Türkgün