MHP'li Yönter: İstanbul'a Cumhur İttifakı ve MHP mührü vuracağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İstanbul'un 39 ilçesi için gece gündüz çalışacaklarını ve Cumhur İttifakı ve MHP'nin mührünü vuracaklarını ifade etti.

MHP
SİYASET 13.09.2023 18:58:00 103 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İstanbul Beykoz 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı sırasında önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'un özgün bir şehir olduğunu ve kulislerin etkisinin olmadığı, millete gönülden bağlı bir yöneticiye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Yönter, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimleri işaret etti. Yönter, bu seçimlerin İstanbul için önemli bir dönüm noktası olacağını ve son beş yılın hesabının sorulacağını belirtti.

İstanbul’un adam gibi adam milletine gönülden bağlı kulislerin adamı olmayan yabancıların adamı olmayan bir şehr-i emine ihtiyacı var bu şehr-i emin, 31 mart 2024 tarinde belirlenecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İstanbul Beykoz 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Kavacık'ın İstanbul'un önemli bir iş ve hayat merkezi olduğunu belirtti. MHP'li Yönter, yeni sağlık merkezinin mahalleliye hayırlı olmasını diledi.

MHP'li Yönter İstanbul'un 39 ilçesi için gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizerek, "Cumhur İttifakı ve MHP’nin mührünü vuracağız." dedi.

MHP'li Yönter'in ifadeleri şöyle:

Biz geleceğimizi nasıl planlarız, vizyonumuzu nasıl oluştururuz, gelecek misyonumuzu oluşturacak nasıl diri tutarız bunun arayışındayız çünkü biz vatanımızı seviyoruz. Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu oluşturmak hedeflerine ulaşmak maksadıyla canımızı dişimize taktık samimiyetle çalışıyoruz, safiyetle çalışıyoruz. Bizim gizli kapaklı işimiz yok biz olduğu gibi görünen göründüğü gibi olan bir hareketiz.


İlginizi Çekebilir

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!