Milletvekili Özhan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

ANKARA (PHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özhan mesajında, "Öncelikle 6 Şubat depremlerinde yitirdiğimiz basın şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Milletvekili Özhan
GÜNDEM 9.01.2024 17:57:00 69 0

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özhan mesajında, "Öncelikle 6 Şubat depremlerinde yitirdiğimiz basın şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Özhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir. Fedakar basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir. İlimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine önemli katkılar sağlayan basınımızın ve fedakar basın emekçilerimizin, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi konusunda gösterdiği çabalarla ilimizin gelişimine ve kalkınmasına büyük destek sağlayan, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan ilimiz genelindeki tüm basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kutsal bir vazifeyi icra eden bütün basın emekçilerine ve ailelerine sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum”

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Türksat 6A fırlatma öncesi kapsülde

Filolarda büyüme beklentisi artışta

Altun'dan TÜRKSAT 6A paylaşımı

Veteriner Hekim Yıldız: 'İklim değişikliği gıda arzını olumsuz etkileyecek'

Sadıkoğlu: Biriken vergi borçlarının bir defaya mahsus silinmesini talep ediyoruz

Büyükşehir’den Geben’e yeni köprü

Büyükşehir İtfaiyesi, Haziran Ayında 3 Bin 368 Olaya Müdahale Etti

Adıyaman’da benzin motorin fiyatları ne kadar? 8 Temmuz 2024 Güncel akaryakıt fiyatları

'Mesleki ve Teknik'te devlet teşviki protokolü

İBB iştiraklerinden rekor başarı

Hava Taksi işletmelerinden NOTAM çağrısı... Gereksiz NOTAM’lar havacılığı kısıtlıyor

Bakan Yerlikaya'da 'sel' paylaşımı ve teşekkür

Bakan Kurum: Hiçbir soruna kulak tıkamıyoruz

2 bin 300 adet Doçka mühimmatına imha!

Bakan Bolat'ın Afgan çobanlarla ilgili açıklaması çarpıtıldı... Bakanlık açıklama yaptı